
Картопля містить у своєму складі багато крохмалю, який нічим не корисний для здоров’я, передають Патріоти України.
Очищену картоплю можна замочити у воді, щоб крохмалю поменшало.
Замочувати картоплю рекомендують не лише тим, хто худне, а й матерям, які годують вареною картоплею дітей.
На крохмаль буває алергія, тому її потрібно вимочувати перед приготуванням, щоб уникнути негативних реакцій організму.
Як довго вимочувати картоплю перед приготуванням?
Картоплю заливають водою, яку змінюють двічі на годину, а потім залишають у воді на ніч.
Зберігати очищену картоплю можна і цілий день, нічого з нею не станеться, якщо вона лежатиме в мисці при кімнатній температурі.
Головне, щоб вода повністю покривала картоплини, щоб вони не темніли.
Потім вимочену картоплю можна варити, смажити чи тушити. На смак вона нічим не відрізнятиметься від звичайної, і до того ж швидше приготується.
Какао - улюблений багатьма напій, який є не лише смачним, але й надзвичайно корисним, особливо для людей старше п’ятдесяти років. Завдяки високій концентрації антиоксидантів, магнію, цинку, фосфору та калію, регулярне вживання какао підтримує здоров'я ...
Халву, яку, до речі, можна приготувати й в домашніх умовах, часто вважають однією з найкорисніших солодощів, адже її виготовляють із горіхів або насіння - продуктів, які самі по собі цінні для організму, передають Патріоти України. Навіть жири в халві ...