Можна обійтися без хліба та цибулі, коли хочеться додати фаршу соковитості, передають Патріоти України.
Для цього треба звернути увагу на звичайну мінеральну воду.
Справа в тому, що вуглекислий газ, що міститься в такому напої, сприяє інтенсивнішому виділенню соку.
При цьому достатньо додати зовсім небагато такої рідини в м’ясний фарш, щоб покращити його текстуру.
Щоб котлети не розпливлися на сковороді, на 600-700 г готового фаршу слід брати не більше 100 мл газованої мінеральної води.
Потім фарш необхідно добре вимішати, відбити, щоб страви з нього стали більш пишними, повітряними та соковитими.
Після заготівлі треба дати настоятися близько півгодини в холодильнику.
Крім цього, ще одна кулінарна хитрість полягає в тому, що обсмажити котлети треба на добре розігрітій сковороді. У цьому випадку страва збереже соковитість м’яса.
Приготування перших страв з грибами має певні кулінарні нюанси. Ця категорія супів готується рідше порівняно з борщами, але смакує на рівні ресторанних делікатесів. Щоб у вас також вийшов апетитний грибний суп, дотримуйтеся рекомендацій, про які погово...
Страви з курячого фаршу можуть бути дещо сухими на смак. Це нормальне явище, бо м’ясо птиці не є жирним. Через це може відчуватися бажання чимось доповнити страву. І найкраще рішення в цьому випадку — соус, передають Патріоти України. Для приготування ...