А ви це знали? Навіщо господині додають мінералку до фаршу - кулінарна хитрість

Можна обійтися без хліба та цибулі, коли хочеться додати фаршу соковитості, передають Патріоти України.

Для цього треба звернути увагу на звичайну мінеральну воду.

Справа в тому, що вуглекислий газ, що міститься в такому напої, сприяє інтенсивнішому виділенню соку.

При цьому достатньо додати зовсім небагато такої рідини в м’ясний фарш, щоб покращити його текстуру.

Щоб котлети не розпливлися на сковороді, на 600-700 г готового фаршу слід брати не більше 100 мл газованої мінеральної води.

Потім фарш необхідно добре вимішати, відбити, щоб страви з нього стали більш пишними, повітряними та соковитими.

Після заготівлі треба дати настоятися близько півгодини в холодильнику.

Крім цього, ще одна кулінарна хитрість полягає в тому, що обсмажити котлети треба на добре розігрітій сковороді. У цьому випадку страва збереже соковитість м’яса.

Смакота! Фруктовий пиріг, який ви приготуєте за 30 хвилин

субота, 26 квітень 2025, 17:10

Коли дуже швидко потрібен фруктовий пиріг, цей рецепт допоможе врятувати ваш час та почастувати гостей. Вам потрібно лише мати в морозилці готове листкове тісто, передають Патріоти України. Тісто розкачайте в пласт завширшки 30 см та завтовшки 5 мм. Ви...

Буде ідеальним! Як приготувати тісто для піци та пиріжків

субота, 26 квітень 2025, 12:09

Це тісто можна назвати універсальним. Воно підійде для приготування піци, пиріжків, пирогів з бринзою, грибами, капустою, рибою. Роблять його на основі вершкового масла та сметани, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти...