Можна обійтися без хліба та цибулі, коли хочеться додати фаршу соковитості, передають Патріоти України.
Для цього треба звернути увагу на звичайну мінеральну воду.
Справа в тому, що вуглекислий газ, що міститься в такому напої, сприяє інтенсивнішому виділенню соку.
При цьому достатньо додати зовсім небагато такої рідини в м’ясний фарш, щоб покращити його текстуру.
Щоб котлети не розпливлися на сковороді, на 600-700 г готового фаршу слід брати не більше 100 мл газованої мінеральної води.
Потім фарш необхідно добре вимішати, відбити, щоб страви з нього стали більш пишними, повітряними та соковитими.
Після заготівлі треба дати настоятися близько півгодини в холодильнику.
Крім цього, ще одна кулінарна хитрість полягає в тому, що обсмажити котлети треба на добре розігрітій сковороді. У цьому випадку страва збереже соковитість м’яса.
Поряд із томатною пастою сметана є однією з найпопулярніших основ для підливи. Кисломолочний продукт відрізняється ніжністю та чудовим смаком. Саме тому з нього виходить дуже апетитний соус. Проте страва буде зіпсована, якщо сметана згорнулася під час ...
Щоб надати стравам виразного смаку та підкреслити інгредієнти — не обійтись без приправ, зокрема солі. І хоча сіль у помірних кількостях корисна, однак її надмірне споживання може призвести до серйозних проблем із серцем, що підвищує ризик інсульту та ...