А ви це знали? Навіщо господині кладуть у каструлю з м’ясом бананову шкірку

При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, передають Патріоти України.

Плюс цього методу полягає й у економії часу, який витрачається на приготування страви – він скорочується у кілька разів. Навіть найдешевший і найжорсткіший шматок яловичини перетвориться на вишуканий делікатес.

У чому суть методу

М’ясо кладуть у каструлю та заливають водою. Туди ж додають шкірку від банана. Перед цим її слід ретельно промити водою.

Піну, яка утворюватиметься в процесі приготування, потрібно видаляти шумівкою.

Вже за 20-30 хвилин яловичина буде майже готова до подачі на стіл. За півгодини бананову шкірку можна дістати з каструлі. Замість неї до м’яса додають улюблені овочі та доводять м’ясо до готовності.

За фінальний результат можна не побоюватися: приготоване м’ясо, як і бульйон, не матимуть нічого спільного із бананом. Спосіб приготування запозичений у кухарів з Азії, де яловичину і баранину готують на деках з бананової шкірки.

Смакота! Курячі сердечка на грилю за 10 хвилин

середа, 30 квітень 2025, 18:14

Якщо ви хочете приготувати курячі сердечка і у вас є не більше 10 хвилин, то рекомендуємо цей рецепт. Готувати можна на решітці гриль або прямо в духовці, передають Патріоти України. Щоб приготування було швидким, відразу увімкніть духовку до 200 граду...

Є секрет! Як зварити магазинні пельмені так, щоб їх не відрізнили від домашніх

середа, 30 квітень 2025, 17:30

Щоб магазинні пельмені смакували як домашні, потрібно правильно їх приготувати та додати кілька секретних інгредієнтів. Ось кілька порад, передають Патріоти України. Замість простої води варіть пельмені в м’ясному або овочевому бульйоні. Це додасть їм ...