Говорять, що обсмажування гречки перед варінням дозволяє приготувати просто казково смачну кашу. Щодо інших круп, то подібним чином господині надходять перед приготуванням рису. Тільки обсмажують його не на порожній сковороді, а в олії з часником, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Промийте рис доти, доки вода після миття не виявиться прозорою. Потім крупу потрібно просушити, переклавши в сито або друшляк.
Поки стікає вода, очистіть і подрібніть ножем часник, розігрійте сковороду, налийте олію та обсмажте часникові часточки до зарум’янювання.
Коли часник засмажиться, зберіть його – він більше не потрібен, а в масло, що просочилося часником, перекладете підсохлий рис.
Обсмажуйте на середньому вогні, поки крупа не вбере олію і стане бурштиново-прозорою. Тепер можна посолити, додати спеції та залити рис кип’яченою водою, після чого накрити кришкою. Крупа має бути покрита водою приблизно на один палець зверху.
Далі готуємо на середньому вогні. До столу подаємо з м’ясом, рибою чи овочами.
Рис гарантовано вийде розсипчастим та ароматним.
Смачного!
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...
Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України. Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної...