Популярний англійський сніданок неодмінно включає яйця, тушковану квасолю, тости і смажений бекон. Останнім часом підсмажені шматочки бекону можна часто помітити на столах та у представників інших країн. Однак не всі господині знають, як правильно смажити бекон, щоб воістину насолодитися першим прийомом їжі, передають Патріоти України.
По-перше, тонко нарізані шматочки свинини, хоч і не мають нічого спільного із салом, у процесі приготування виділяють жир.
Щоб не забризкати всю кухню жирними краплями, досвідчені кулінари знайшли простий вихід – вважається, що досить злегка присипати борошном, що підрум’янюється на сковорідці. Ця проста дія не тільки вбереже від бризок жиру, але й зробить скибочки бекону хрусткіми.
По-друге, заощадити час та сили можна, замінивши приготування на розпеченій сковорідці запіканням у розігрітій духовці. Достатньо розкласти шматочки бекону на деку, застеляному пергаментом або фольгою, і відправити на кілька хвилин до духової шафи.
Крупи є основою щоденного раціону багатьох родин, тому їх завжди купують про запас. Але нерідко трапляється неприємність: у банках чи пакетах з’являються дрібні жучки. Вони швидко псують запаси і можуть поширюватися на інші продукти, передають Патріоти...
Ви помічали, що після певної їжі хочеться посміхатися і навіть більше енергії? Харчування може сильно впливати на емоційний стан. Ось список продуктів, які допомагають підняти настрій і боротися зі стресом, передають Патріоти України. Какао стимулює ви...