
Популярний англійський сніданок неодмінно включає яйця, тушковану квасолю, тости і смажений бекон. Останнім часом підсмажені шматочки бекону можна часто помітити на столах та у представників інших країн. Однак не всі господині знають, як правильно смажити бекон, щоб воістину насолодитися першим прийомом їжі, передають Патріоти України.
По-перше, тонко нарізані шматочки свинини, хоч і не мають нічого спільного із салом, у процесі приготування виділяють жир.
Щоб не забризкати всю кухню жирними краплями, досвідчені кулінари знайшли простий вихід – вважається, що досить злегка присипати борошном, що підрум’янюється на сковорідці. Ця проста дія не тільки вбереже від бризок жиру, але й зробить скибочки бекону хрусткіми.
По-друге, заощадити час та сили можна, замінивши приготування на розпеченій сковорідці запіканням у розігрітій духовці. Достатньо розкласти шматочки бекону на деку, застеляному пергаментом або фольгою, і відправити на кілька хвилин до духової шафи.
Серцево-судинні захворювання залишаються однією з головних причин смертності у світі. Хоча медикаментозне лікування відіграє ключову роль, фахівці наголошують: харчування також має величезне значення для підтримки здоров’я серця, передають Патріоти Укр...
Жир на кухні повертається через тиждень після прибирання. Досвідчені господині й господарі знають: прибирати доводиться значно менше, якщо володієш маленькими хитрощами. Однією з найпоширеніших проблем на кухні є розбризкування гарячої олії, яке не лиш...