Усі господині чудово розуміють ризик тривалого зберігання борошна та різних круп. В них можуть завестися різні паразити, які зіпсують все. Досвідчені господині знайшли рішення, адже до борошна та круп вони додають лавровий лист, передають Патріоти України.
Лавровий лист – це пряність, яка використовується тисячоліттями. Її властивості та методи застосування відомі всім.
Але багато хто забуває, що пряність відлякує жучків і різних паразитів.
Достатньо в ємність з борошном або крупами додати лише один лавровий лист – і відмінний ефект буде забезпечений.
Деякі господині мають побоювання, що лавровий лист негативно вплине на смак і аромат. Звичайно, аромат від лаврового листа сильний, але навряд чи вплине на інші продукти.
Такий прийом можна використати сміливо, адже він довів свою ефективність.
Однак важливо виділити ключове правило: більше одного лаврового листа не слід використовувати. Звісно, все ще залежить від обсягу ємності.
Наприклад, якщо ємність більше 3 літрів, один лист навряд чи забезпечить захист від паразитів.
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...