Усі господині чудово розуміють ризик тривалого зберігання борошна та різних круп. В них можуть завестися різні паразити, які зіпсують все. Досвідчені господині знайшли рішення, адже до борошна та круп вони додають лавровий лист, передають Патріоти України.
Лавровий лист – це пряність, яка використовується тисячоліттями. Її властивості та методи застосування відомі всім. Але багато хто забуває, що пряність відлякує жучків і різних паразитів. Достатньо в ємність з борошном або крупами додати лише один лавровий лист – і відмінний ефект буде забезпечений.
Деякі господині мають побоювання, що лавровий лист негативно вплине на смак і аромат. Звичайно, аромат від лаврового листа сильний, але навряд чи вплине на інші продукти. Такий прийом можна використати сміливо, адже він довів свою ефективність.
Однак важливо виділити ключове правило: більше одного лаврового листа не слід використовувати. Звісно, все ще залежить від обсягу ємності. Наприклад, якщо ємність більше 3 літрів, один лист навряд чи забезпечить захист від паразитів.
Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими, передають Патріоти України. Загалом, важливо не пересушити тісто під час випікання.
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...