А ви це знали? Навіщо господині витримують тісто на тонкі млинці перед смаженням

Приготувати тонкі млинці для когось – справа, як два плюс два, а хтось не любить їх готувати, бо часто не вдається тісто. То надто грубі млинці, то рвуться, то прилипають до сковорідки. Дехто каже, що без спеціальної сковорідки їх важко пекти, але справа не в цьому, передають Патріоти України.

Подробиці

Раніше ніяких антипригарних сковорідок не було, а тим більш електромлинниці. Проте господині пекли сотнями тонкі млинці на всю родину у будень чи на свято.

Важливо приготувати якісне тісто. Одна з особливостей це те, що борошно має бути просіяним. Багато хто нехтує цією рекомендацією, але важливо наситити киснем борошно.

Не варто відразу після приготування тіста починати смажити. Дайте тісту можливість настоятися, а борошну розклеїтися, щоб основа була однорідною, без грудочок.

Смакота! Додайте мариновані огірки у фарш - й отримайте соковиті котлети по-німецьки

середа, 14 травень 2025, 6:12

Мало хто знає, але саме мариновані огірки зроблять котлети неймовірно соковитими. Саме такими, що кусаєш, а сік аж тече. При цьому присмак огірка не відчувається. Цей рецепт знахідка для господинь, що хочуть забути про сухі котлети, передають Патріоти ...

Помилка дорого коштуватиме! Чому не можна пити воду з чайника з накипом

вівторок, 13 травень 2025, 18:07

На жаль в більшості багатоквартирних будинків по трубам подається не надто якісна вода. І якщо у вас немає фільтра, з часом шкідливі речовини з неї утворюють неприємний накип на стінках чайника, передають Патріоти України. Пити воду з такого чайника не...