А ви це знали? Навіщо господині витримують тісто на тонкі млинці перед смаженням

Приготувати тонкі млинці для когось – справа, як два плюс два, а хтось не любить їх готувати, бо часто не вдається тісто. То надто грубі млинці, то рвуться, то прилипають до сковорідки. Дехто каже, що без спеціальної сковорідки їх важко пекти, але справа не в цьому, передають Патріоти України.

Подробиці

Раніше ніяких антипригарних сковорідок не було, а тим більш електромлинниці. Проте господині пекли сотнями тонкі млинці на всю родину у будень чи на свято.

Важливо приготувати якісне тісто. Одна з особливостей це те, що борошно має бути просіяним. Багато хто нехтує цією рекомендацією, але важливо наситити киснем борошно.

Не варто відразу після приготування тіста починати смажити. Дайте тісту можливість настоятися, а борошну розклеїтися, щоб основа була однорідною, без грудочок.

Це варто знати! Які продукти категорично не можна гріти в мікрохвильовці та чому

понеділок, 1 вересень 2025, 23:45

Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...

Розставлено крапки над "і": Що їсти перед сном, щоб уникнути кошмарів

понеділок, 1 вересень 2025, 11:12

Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...