Пропонуємо простий рецепт приготування повітряних м’ясних оладок, для чого не доведеться довго возитися біля плити, а досить просто змішати фарш із кефіром, передають Патріоти України.
Підійде будь-який фарш, як курячий, так і свинячо-яловичий, але господині віддають перевагу курячому фаршу.
Для приготування м’ясних оладок знадобиться:
Як готувати
Очищену цибулю потрібно дрібно нашаткувати, а потім змішати її з фаршем і додати яйця. Потім все потрібно розмішати до однорідної маси, додати сіль і спеції.
Готову суміш потрібно залити кефіром і ретельно перемішати, після чого додати борошно.
Тісто потрібно вимісити так, щоб воно мало консистенцію сметани.
Можна також додати в тісто розмочений у кефірі батон або відварений рис, але на любителя.
Після цього можна починати смажити м’ясні оладки.
Смажаться коржики на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні. З кожного боку потрібно обсмажувати таку котлету по 2-3 хвилини.
До столу можна подати зі сметаною або з картопляним пюре.
Смачного!
23:53
Яскраві трендові відтінки, які замінять цієї весни популярний колір «Мокко мусс»23:00
Як перевірити кислотність ґрунту за допомогою чорної смородини22:36
З чим носити біле пальто: чотири стильних образи для сезону весна-202519:40
Шість ознак стильного та комфортного светра: інструкція для вдалого вибору18:23
Три помилки, чому не виходить бути стильною16:35
Добірка квітів для створення в саду клумб з яскравим ароматом15:00
З чим носити високі чоботи навесні, щоб бути в тренді13:51
5 ідей для святкової вечері до Дня закоханих13:05
Шоколадний кекс у мікрохвильовці за 5 хвилин12:27
Сирні коржики на сковороді без дріжджів11:20
Чим навесні підживити флокси для подвійного цвітіння за один сезон09:50
Чотири способи, як стилізувати весняні аутфіти за допомогою краватки08:10
Трендові поєднання кольорів для весняних образів в 2025 роціГречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...