Пропонуємо простий рецепт приготування повітряних м’ясних оладок, для чого не доведеться довго возитися біля плити, а досить просто змішати фарш із кефіром, передають Патріоти України.
Підійде будь-який фарш, як курячий, так і свинячо-яловичий, але господині віддають перевагу курячому фаршу.
Для приготування м’ясних оладок знадобиться:
Як готувати
Очищену цибулю потрібно дрібно нашаткувати, а потім змішати її з фаршем і додати яйця. Потім все потрібно розмішати до однорідної маси, додати сіль і спеції.
Готову суміш потрібно залити кефіром і ретельно перемішати, після чого додати борошно.
Тісто потрібно вимісити так, щоб воно мало консистенцію сметани.
Можна також додати в тісто розмочений у кефірі батон або відварений рис, але на любителя.
Після цього можна починати смажити м’ясні оладки.
Смажаться коржики на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні. З кожного боку потрібно обсмажувати таку котлету по 2-3 хвилини.
До столу можна подати зі сметаною або з картопляним пюре.
Смачного!
23:53
Яскраві трендові відтінки, які замінять цієї весни популярний колір «Мокко мусс»23:00
Як перевірити кислотність ґрунту за допомогою чорної смородини22:36
З чим носити біле пальто: чотири стильних образи для сезону весна-202519:40
Шість ознак стильного та комфортного светра: інструкція для вдалого вибору18:23
Три помилки, чому не виходить бути стильною16:35
Добірка квітів для створення в саду клумб з яскравим ароматом15:00
З чим носити високі чоботи навесні, щоб бути в тренді13:51
5 ідей для святкової вечері до Дня закоханих13:05
Шоколадний кекс у мікрохвильовці за 5 хвилин12:27
Сирні коржики на сковороді без дріжджів11:20
Чим навесні підживити флокси для подвійного цвітіння за один сезон09:50
Чотири способи, як стилізувати весняні аутфіти за допомогою краватки08:10
Трендові поєднання кольорів для весняних образів в 2025 роціЛюбителі смачненько поїсти певно не відмовляться від соковитої відбивної, передають Патріоти України. Якщо ви засвоїте поради по її приготуванню, то з легкістю справитесь з цією задачею. Як вибрати м’ясо. Звісно, найсмачніші відбивні приготуються зі св...
Можна засолити червону рибу без величезної кількості олії та неприємного присмаку. І найголовніше – дуже швидко, передають Патріоти України. Рибу можна купувати цілу, а можна вже готове філе. Детальніше розповість Вікторія Силка – блогер, технолог рест...