
Котлети – це така страва, з приготуванням якої може впоратися і не молода господиня, і холостяк. Тим часом, є деякі хитрощі, які мають на увазі правильне приготування цього виробу, дозволяючи зробити їхній вигляд більш апетитним і покращити смакові якості, передають Патріоти України.
Отже, запорука смачних котлет це не лише якісний фарш та спеції.
Половина успіху полягає в процесі виготовлення напівфабрикату, особливо якщо ви готуєте не на пару, а обсмажуєте їх на сковороді.
У борошні виріб варто попередньо обваляти для того, щоб утворилася смачна і хрумка скоринка.
Крім того, обвалявши їх у борошні, будьте впевнені в тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.
Але це ще не все, борошно захистить напівфабрикат від підгоряння.
Також під час приготування менше шансів на те, що буде розприскуватись по сторонах гарячий жир, вимазуючи плиту та робочу поверхню.
Фрукти - це не лише смачне частування, а й потужний інструмент для підтримки здоров’я та схуднення. Вони містять природні сполуки, які допомагають спалювати жир і зменшувати запальні процеси в організмі, передають Патріоти України. Але щоб отримати мак...
Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...