Професійні кулінари ніколи не обсмажують печінку на сковороду без попереднього підготування продукту. І йдеться не лише про видалення плівок та про замочування в молоці. Багато кухарів ще й посипають печінку цукром, передають Патріоти України.
Використання солодкого сипучого продукту практично гарантує приготування ідеальної страви. Так, страва набуде потрібної консистенції.
Якщо перед початком обсмажування печінки посипати продуктом цукровим піском, страва навряд чи стане жорсткою під час термічної обробки. Навпаки, страва набуде м’якості та ніжності. Все чудово жуватиметься. Навіть найдосвідченіший гурман напевно отримає задоволення від такої трапези.
Ще один позитивний ефект від використання цукру – «маскування» неприємної гіркоти. На жаль, смажена печінка часто відрізняється наявністю неприємного смаку. Солодкий компонент допомагає усунути цю проблему. Щоб цукор дав потрібний ефект, достатньо використовувати буквально дрібку. Якщо переборщити з цукром, це може призвести до того, що страва буде просто зіпсована.
Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...