
Гірчиця у багатьох господинь займає особливе місце у кулінарних експериментах, оскільки продукт має дуже специфічний смак, передають Патріоти України.
Також гірчиця допомагає значно покращити консистенцію та смак м’ясних страв. Деякі готують її самостійно, інші купують готовий продукт у магазині.
У будь-якому випадку ми зберігаємо її однаково – у скляній ємності у холодильнику. Жодних особливих маніпуляцій проводити не прийнято.
Навіщо кухарі додають до гірчиці лимон
Відомо, що після того як ви розкрили банку з гірчицею, продукт частково втрачає свої характеристики. Зникають нотки пікантності, через які соус перестає бути таким гострим. Звичайний лимон дозволяє виправити цей недолік.
Завдяки цитрусовому фрукту соус залишиться бездоганно гострим. Спочатку лимон слід якісно промити під водою. Після цього відріжте шматок лимону і відправте в банку до гірчиці. Примітно, що ніяких сторонніх присмаків шматочок лимону не дає, тому можна сміливо додавати його до гірчиці.
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...
Секрет довгого життя може ховатися у вашому харчуванні. Доктор Тадеуш Олещук стверджує, що п’ять простих і доступних продуктів реально підтримують здоров’я і можуть уповільнити процес старіння, передають Патріоти України. Серед них:. Буряк — багатий кл...