А ви це знали? Навіщо перед приготуванням млинців прожарювати сковороду із сіллю

Важко відмовитися від сніданку, якщо на вас чекають смачні та апетитні млинці. Але не у всіх господинь страва виходить такою, як того хотілося б, передають Патріоти України.

Подробиці

На перший погляд може здатися, що складнощів із млинцями виникнути не може. Але будь-який кулінар має свої секрети приготування.

Навіщо перед приготуванням млинців прожарювати сковороду із сіллю?

Ця хитрість дозволяє приготувати м’які млинці красивого кольору. До того ж, сіль допомагає їм ідеально просмажитись.

Страва вийде такою, якою у дитинстві нас пригощали бабусі.

Однак важливо правильно використовувати цей секрет.

Спочатку ми прогріваємо сковорідку з додаванням звичайної солі. Під час процедури не забувайте трохи помішувати сіль.

Потім висипаємо сіль.

За допомогою паперового рушника сковорідку необхідно трохи протерти.

Після цих маніпуляцій можна розпочинати смаження млинців.

Пам’ятайте про те, що змивати сіль немає потреби. На смакових якостях страви це не позначиться.

Навпаки, млинці порадують вас своїм приємним зовнішнім виглядом.

Джерело: ПростоВей

Варто включити в раціон! ТОП-11 продуктів, які роблять мозок гострішим

вівторок, 23 грудень 2025, 19:06

Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...

Повільно вбиває! Це найгірша закуска для вашого серця

вівторок, 23 грудень 2025, 18:10

Кардіологи попереджають: картопляні чіпси - це не просто калорійна закуска, а серйозна загроза для серцево-судинної системи, передають Патріоти України. Навіть запечені чіпси не є безпечним варіантом — вони все одно містять багато рафінованих вуглеводі...