А ви це знали? Навіщо перед приготуванням млинців прожарювати сковороду із сіллю

Важко відмовитися від сніданку, якщо на вас чекають смачні та апетитні млинці. Але не у всіх господинь страва виходить такою, як того хотілося б, передають Патріоти України.

Подробиці

На перший погляд може здатися, що складнощів із млинцями виникнути не може. Але будь-який кулінар має свої секрети приготування.

Навіщо перед приготуванням млинців прожарювати сковороду із сіллю?

Ця хитрість дозволяє приготувати м’які млинці красивого кольору. До того ж, сіль допомагає їм ідеально просмажитись.

Страва вийде такою, якою у дитинстві нас пригощали бабусі.

Однак важливо правильно використовувати цей секрет.

Спочатку ми прогріваємо сковорідку з додаванням звичайної солі. Під час процедури не забувайте трохи помішувати сіль.

Потім висипаємо сіль.

За допомогою паперового рушника сковорідку необхідно трохи протерти.

Після цих маніпуляцій можна розпочинати смаження млинців.

Пам’ятайте про те, що змивати сіль немає потреби. На смакових якостях страви це не позначиться.

Навпаки, млинці порадують вас своїм приємним зовнішнім виглядом.

Джерело: ПростоВей

П'єте зелений чай при гіпертонії? Лікарі попереджають про неочікувану реакцію організму

п’ятниця, 8 серпень 2025, 18:48

Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...

Ви все життя зберігали молоко неправильно - ось як уникнути скисання

п’ятниця, 8 серпень 2025, 12:40

Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...