
Фарш використовується для приготування різних смачних страв, передають Патріоти України.
На його основі готують котлети, пельмені, фаршировані перці, голубці та інші традиційні страви.
Найчастіше кулінари рекомендують самостійно готувати фарш із м’яса.
Але й готовий покупний продукт користується популярністю.
Існує чимало способів покращення смакових якостей фаршу. Деякі з них здаються дуже дивовижними.
Навіщо додавати до фаршу соду?
Цей універсальний кулінарний порошок сприяє значному поліпшенню якості готової страви.
Наприклад, котлети стануть “однорідного” смаку, якщо додати невелику кількість соди у фарш.
Справа в тому, що лужний продукт легко усуває можливі неприємні аромати, що виходять від м’яса. Але це не єдиний “талант” соди.
Кулінарний порошок допомагає м’ясу стати м’яким і ніжним, що особливо актуально для страв на основі яловичини.
Додати соду просто.
Її кількість залежить від кількості фаршу.
На кожні півкіло м’ясного фаршу рекомендується додавати по половині чайної ложки соди.
Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...
Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...