
Фарш використовується для приготування різних смачних страв, передають Патріоти України.
На його основі готують котлети, пельмені, фаршировані перці, голубці та інші традиційні страви.
Найчастіше кулінари рекомендують самостійно готувати фарш із м’яса.
Але й готовий покупний продукт користується популярністю.
Існує чимало способів покращення смакових якостей фаршу. Деякі з них здаються дуже дивовижними.
Навіщо додавати до фаршу соду?
Цей універсальний кулінарний порошок сприяє значному поліпшенню якості готової страви.
Наприклад, котлети стануть “однорідного” смаку, якщо додати невелику кількість соди у фарш.
Справа в тому, що лужний продукт легко усуває можливі неприємні аромати, що виходять від м’яса. Але це не єдиний “талант” соди.
Кулінарний порошок допомагає м’ясу стати м’яким і ніжним, що особливо актуально для страв на основі яловичини.
Додати соду просто.
Її кількість залежить від кількості фаршу.
На кожні півкіло м’ясного фаршу рекомендується додавати по половині чайної ложки соди.
Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...
Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...