А ви це знали? Навіщо під час приготування котлетного фаршу додають крохмаль

Котлети є стравою універсальною та популярною, тому у кожного кухаря є свої секрети приготування, передають Патріоти України.

Під час готування більшість господарок експериментує на кухні, удосконалюючи класичні рецепти.

Подробиці

З часом багато страв дещо змінюються, ускладнюються, до них додаються нові інгредієнти.

Деякі кухарі в котлетний фарш додають крохмаль.

Навіщо це робити?

Відомо, що крохмаль може склеювати інгредієнти між собою набагато краще ніж курячі яйця. Якщо додати цей інгредієнт, то такі котлети точно не розваляться під час смаження.

При додаванні курячих яєць страва отримує певну “тяжкість”, через що багато господинь зовсім виключають їх з рецепту. Багато хто міг помітити, що котлети з яйцями виходять занадто жорсткими.

Котлети, приготовані з додаванням крохмалю, довше зберігають свою м’якість.

На порцію фаршу варто додати від 2 до 4 столових ложок крохмалю. Така кількість може замінити собою яйця.

Є секрет! Як у магазині розпізнати, що оселедець пересолений

неділя, 16 лютий 2025, 10:36

Ніхто не стане сперечатися з тим, що найсмачніший оселедець – той, що був засолений самостійно. Однак часом у господинь немає можливості приготувати рибку своїми руками, і доводиться вирушати в магазин за вже готовою, передають Патріоти України. На жал...

Чому сирники розвалюються при смаженні на сковороді

неділя, 16 лютий 2025, 10:12

Апетитні та ніжні оладки з сиру є улюбленою стравою багатьох. Однак не кожна господиня вміє готувати гарні та смачні сирники. Млинці можуть просто розвалюватись на сковороді під час смаження. Однак кулінари знають, що вирішення проблеми є. Особливу ува...