Котлети є стравою універсальною та популярною, тому у кожного кухаря є свої секрети приготування, передають Патріоти України.
Під час готування більшість господарок експериментує на кухні, удосконалюючи класичні рецепти.
З часом багато страв дещо змінюються, ускладнюються, до них додаються нові інгредієнти.
Деякі кухарі в котлетний фарш додають крохмаль.
Навіщо це робити?
Відомо, що крохмаль може склеювати інгредієнти між собою набагато краще ніж курячі яйця. Якщо додати цей інгредієнт, то такі котлети точно не розваляться під час смаження.
При додаванні курячих яєць страва отримує певну “тяжкість”, через що багато господинь зовсім виключають їх з рецепту. Багато хто міг помітити, що котлети з яйцями виходять занадто жорсткими.
Котлети, приготовані з додаванням крохмалю, довше зберігають свою м’якість.
На порцію фаршу варто додати від 2 до 4 столових ложок крохмалю. Така кількість може замінити собою яйця.
Для поціновувачів корейської кухні пропонуємо вам приготувати ще й засолювання оселедця по-корейськи, передають Патріоти України. Рецепт корисний, смачний і, що найголовніше, бюджетний. Розкажемо, що для цього потрібно:. Готуємо маринад. Змішуємо в кас...
Якщо ви втомилися від стандартних рецептів запеченого м’яса, а на свято хочеться приготувати цікаву страву, то запечіть свининку у вигляді гармошки з апельсином. Це не тільки дуже смачно, а й красиво, передають Патріоти України. Для приготування треба ...