А ви це знали? Навіщо під час приготування котлетного фаршу додають крохмаль

Котлети є стравою універсальною та популярною, тому у кожного кухаря є свої секрети приготування, передають Патріоти України.

Під час готування більшість господарок експериментує на кухні, удосконалюючи класичні рецепти.

Подробиці

З часом багато страв дещо змінюються, ускладнюються, до них додаються нові інгредієнти.

Деякі кухарі в котлетний фарш додають крохмаль.

Навіщо це робити?

Відомо, що крохмаль може склеювати інгредієнти між собою набагато краще ніж курячі яйця. Якщо додати цей інгредієнт, то такі котлети точно не розваляться під час смаження.

При додаванні курячих яєць страва отримує певну “тяжкість”, через що багато господинь зовсім виключають їх з рецепту. Багато хто міг помітити, що котлети з яйцями виходять занадто жорсткими.

Котлети, приготовані з додаванням крохмалю, довше зберігають свою м’якість.

На порцію фаршу варто додати від 2 до 4 столових ложок крохмалю. Така кількість може замінити собою яйця.

Господиням на замітку! Навіщо насправді потрібно промивати крупи - не всі про це знають

субота, 22 лютий 2025, 17:05

Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...

Ви будете здивовані! Яка їжа викликає тривогу та депресію

субота, 22 лютий 2025, 13:00

Картопля фрі цілком може здається вам невинним задоволенням, однак регулярне її споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я. Зокрема, дослідження показують, що смажена їжа, особливо картопля фрі, підвищує ризик депресії та тривожності, передаю...