А ви це знали? Навіщо під час приготування котлетного фаршу додають крохмаль


Котлети є стравою універсальною та популярною, тому у кожного кухаря є свої секрети приготування. Під час готування більшість господарок експериментує на кухні, удосконалюючи класичні рецепти, передають Патріоти України.

Подробиці

З часом багато страв дещо змінюються, ускладнюються, до них додаються нові інгредієнти.

Деякі кухарі в котлетний фарш додають крохмаль.

Навіщо це робити?

Відомо, що крохмаль може склеювати інгредієнти між собою набагато краще ніж курячі яйця. Якщо додати цей інгредієнт, то такі котлети точно не розваляться під час смаження.

При додаванні курячих яєць страва отримує певну “тяжкість”, через що багато господинь зовсім виключають їх з рецепту. Багато хто міг помітити, що котлети з яйцями виходять занадто жорсткими.

Котлети, приготовані з додаванням крохмалю, довше зберігають свою м’якість.

На порцію фаршу варто додати від 2 до 4 столових ложок крохмалю. Така кількість може замінити собою яйця.

Цей плід - справжня бомба вітаміну C. Він не втрачає корисних властивостей навіть у вареннях

понеділок, 21 липень 2025, 6:09

Обліпиха поступово завойовує популярність в Україні. Цей колючий кущ не лише красиво виглядає в саду, а й має безліч цілющих властивостей. Особливо цінні його яскраво-помаранчеві ягоди, які містять вітаміну C у 10 разів більше, ніж лимон, передають Пат...

Хочете поліпшити зір? Їжте ці продукти кожного дня

неділя, 20 липень 2025, 23:10

У наш час більшість людей проводять години за екранами телефонів, комп'ютерів і телевізорів, що має негативний вплив на наше зір. Але є хороша новина: вчені довели, що деякі продукти можуть допомогти відновити здоров'я очей і покращити зір, передають П...