А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України.

Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши чайну заварку.

Подробиці

Ви можете додати до рису нову смакову нотку за допомогою соусів.

Однак досвідчені кухарі пропонують цікавіший спосіб. Його суть полягає у використанні чайних пакетиків.

Як приготувати рис на чаї?

Два пакетики з чорним чаєм потрібно покласти у глибоку ємність. Туди ж треба налити приблизно півлітра окропу.

Через кілька хвилин чайні мішечки можна забирати. У посуді знаходитиметься рідина, яку потрібно використовувати для варіння рису.

Візьміть каструлю, насипте туди необхідну кількість рисової крупи і залийте її чайною водою, що вийшла.

Після цього можна ставити посуд на плиту та починати варіння каші.

За рахунок чайної основи страва набуде цікавого яскравого смаку. Крім того, страва буде дуже корисною, тому що в ній з’явиться багато важливих мікроелементів (включаючи калій та фосфор).

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.

Робите це після вечері? Будуть сумні наслідки

понеділок, 8 грудень 2025, 6:12

Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...