Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі компоненти, про які іноді навіть не здогадуємося, передають Патріоти України.
З цим компонентом все досить просто – його використовують для карамелізації овочів. Така цибуля стане ідеальною добавкою до риби, м’яса, салатів та гамбургерів.
Карамелізована цибуля стає смачнішою і зберігає свою текстуру. Додати його можна і до смаженої картопля з грибами.
З цим компонентом дещо складніше: на перший погляд може здатися, що він зовсім не потрібен. Як виявилося, це помилка.
Звичайна сода не дасть цибулі підгоріти. Також у овочів збережеться чудовий золотий відтінок. На стандартну порцію цибулі достатньо взяти третину маленької ложки.
Мало хто знає, але саме мариновані огірки зроблять котлети неймовірно соковитими. Саме такими, що кусаєш, а сік аж тече. При цьому присмак огірка не відчувається. Цей рецепт знахідка для господинь, що хочуть забути про сухі котлети, передають Патріоти ...
На жаль в більшості багатоквартирних будинків по трубам подається не надто якісна вода. І якщо у вас немає фільтра, з часом шкідливі речовини з неї утворюють неприємний накип на стінках чайника, передають Патріоти України. Пити воду з такого чайника не...