А ви це знали? Навіщо ставити котлети в холодильник перед їх обсмажуванням

З фаршу зліплено котлети. Що робити далі? Майже всі господині відразу ж починають смажити котлети на розпеченій сковороді, передають Патріоти України.

Подробиці

Безумовно, шанси на отримання смачної та соковитої страви у цій ситуації зберігаються.

Однак кулінари підказують: готові до обсмажування котлети слід покласти на деякий час у холодильник.

Що дає цей спосіб

Після впливу низьких температур до котлет краще липне паніровка.

В результаті смажені котлети отримають апетитну хрустку скоринку.

Смак страви стає настільки яскравим, що забути його практично неможливо. З’явиться бажання приготувати котлети у такий спосіб ще раз.

Два моменти, про які потрібно пам’ятати.

Є певні нюанси. Вищеописаний спосіб «спрацює» далеко не завжди.

«Заграє» лише паніровка, до складу якої входить натертий твердий сир. Саме цей інгредієнт, змішаний з сухарями, і робить готовий продукт хрустким.

У холодильник обвалені в цій суміші котлети потрібно поставити для того, щоб сир та сухарі встигли «потоваришувати» і стати повноцінною частиною страви.

Другий важливий момент: довго тримати котлети у холодильнику не треба. Цілком вистачить і 15 хвилин.

Господиням на замітку! У якій воді замочувати квасолю - холодній чи теплій

вівторок, 11 лютий 2025, 11:10

Перед приготуванням квасолю слід на деякий час потримати у воді, передають Патріоти України. Така проста процедура значно скоротить процес варіння. Крім того, попередньо замочена квасоля поступово поглинає воду під час приготування. Рекомендується зали...

Навіщо під час приготування борщу деякі господині додають томатний сік

вівторок, 11 лютий 2025, 10:09

Борщ є одним із найскладніших у плані приготування, оскільки ідеальну страву під силу приготувати лише досвідченій господині, передають Патріоти України. Важливо не тільки правильно вибрати список продуктів, але й знати певні секрети дуже смачної страв...