
З фаршу зліплено котлети. Що робити далі? Майже всі господині відразу ж починають смажити котлети на розпеченій сковороді, передають Патріоти України.
Безумовно, шанси на отримання смачної та соковитої страви у цій ситуації зберігаються.
Однак кулінари підказують: готові до обсмажування котлети слід покласти на деякий час у холодильник.
Що дає цей спосіб
Після впливу низьких температур до котлет краще липне паніровка.
В результаті смажені котлети отримають апетитну хрустку скоринку.
Смак страви стає настільки яскравим, що забути його практично неможливо. З’явиться бажання приготувати котлети у такий спосіб ще раз.
Два моменти, про які потрібно пам’ятати.
Є певні нюанси. Вищеописаний спосіб «спрацює» далеко не завжди.
«Заграє» лише паніровка, до складу якої входить натертий твердий сир. Саме цей інгредієнт, змішаний з сухарями, і робить готовий продукт хрустким.
У холодильник обвалені в цій суміші котлети потрібно поставити для того, щоб сир та сухарі встигли «потоваришувати» і стати повноцінною частиною страви.
Другий важливий момент: довго тримати котлети у холодильнику не треба. Цілком вистачить і 15 хвилин.
Бажання накинутися на фастфуд після важкого робочого дня - цілком нормальна реакція організму, а не прояв слабкої сили волі. Про це заявляють лікарі, пояснюючи, що вся справа - у перевтомі мозку, передають Патріоти України. Після тривалого напруження м...
Багато людей стикаються з проблемою позбавлення від надлишкових кілограмів. Часто це пов’язано не лише з кількістю спожитої їжі, а й з тим, в яку пору доби ми сідаємо за стіл. Виявляється, час прийому їжі має вагоме значення, особливо коли йдеться про ...