А ви це знали? Навіщо цибулю заливати окропом

Користь цибулі ні в кого не викликає сумнівів. У продукті міститься ряд важливих для людського організму компонентів, передають Патріоти України.

Це вітаміни, ефірні олії, каротин, кальцій, калій та магній.

Подробиці

Багато корисних властивостей зберігаються в цибулі навіть при термічній обробці.

Однак люди, які дотримуються здорового способу життя, рідко піддають цибулю. термічній обробці. У смаженому вигляді вона стає менш корисною через велику кількість соняшникової олії в якій вона смажиться.

Варена цибуля мало кому подобається. Хоча є любителі й такої страви.

Свої недоліки має і необроблена цибуля. В першу чергу – різкий смак, через який багато господинь не хочуть використовувати продукт як компонент для овочевого салату або бутербродів.

У цьому випадку термічна обробка таки необхідна.

Навіщо заливати цибулю окропом

Високі температури позбавляють цибулю від гіркоти. Існує два варіанти обробки рослини окропом.

Перший спосіб полягає у трихвилинному знаходженні цибулини в ємності з доведеною до кипіння водою.

Якщо потрібно пом’якшити смак цибулі ще швидше, спрацює принцип контрасту. Цибулю потрібно обшпарити окропом, після чого відразу ж занурити її в воду з льодом.

Незвично, але ефективно! Цей фрукт зробить котлети соковитішими

неділя, 20 жовтень 2024, 13:05

Котлети смачні, коли вони не сухі. Щоб вони були соковитими, потрібно дещо змінити в рецептурі. Традиційно до фаршу кладуть хліб, яйця, цибулю, але є ще один досить цікавий варіант. Спробуйте додати фрукт до м’яса. Результат вас зацікавить, передають П...

Не робіть помилок! Чому не вдається приготувати ідеальне картопляне пюре

неділя, 20 жовтень 2024, 12:15

Картопляне пюре для багатьох є улюбленим гарніром, проте не завжди вдається приготувати ідеально цю страву, передають Патріоти України. Воно може вийти клейким, кислуватим або навіть потемніти. Так відбувається тому, що в процесі приготування відбувают...