
Користь цибулі ні в кого не викликає сумнівів. У продукті міститься ряд важливих для людського організму компонентів, передають Патріоти України.
Це вітаміни, ефірні олії, каротин, кальцій, калій та магній.
Багато корисних властивостей зберігаються в цибулі навіть при термічній обробці.
Однак люди, які дотримуються здорового способу життя, рідко піддають цибулю. термічній обробці. У смаженому вигляді вона стає менш корисною через велику кількість соняшникової олії в якій вона смажиться.
Варена цибуля мало кому подобається. Хоча є любителі й такої страви.
Свої недоліки має і необроблена цибуля. В першу чергу – різкий смак, через який багато господинь не хочуть використовувати продукт як компонент для овочевого салату або бутербродів.
У цьому випадку термічна обробка таки необхідна.
Високі температури позбавляють цибулю від гіркоти. Існує два варіанти обробки рослини окропом.
Перший спосіб полягає у трихвилинному знаходженні цибулини в ємності з доведеною до кипіння водою.
Якщо потрібно пом’якшити смак цибулі ще швидше, спрацює принцип контрасту. Цибулю потрібно обшпарити окропом, після чого відразу ж занурити її в воду з льодом.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...