
Важко знайти кухаря, в арсеналі якого немає “секретного інгредієнта” для приготування ідеальних котлет. Дехто досягає ідеального смаку м’яса за допомогою щіпки меленої кориці. Інші мають ту ж мету, але використовують чайну ложку меду. Звісно, є господині, які готують котлети класично, обмежуючи себе фаршем, цибулею, сіллю зі спеціями, курячим яйцем і хлібом, передають Патріоти України.
Напевно, ви могли помітити, що при використанні курячих яєць котлети виходять трохи жорсткуватими. Такий результат може вийти у тому випадку, якщо ви додасте 2 яйця.
Однак приготувати пишні котлети, які не розваляться, можна й іншим способом.
Спочатку вам потрібно взяти 3 столові ложки вівсяних пластівців та замочити. Гарбуз подрібнити на тертці, віджати від надлишку вологи.
Потім ці компоненти додають у фарш.
Його потрібно ретельно перемішати до однорідного стану.
Після відправте його хвилин на 20 у холодильник і приступайте до приготування.
Котлети вийдуть ідеально пишними, соковитими та м’якими. Якщо ж ви хочете ще більше покращити смак страви, то можна додати буквально одну ложку не дуже гострої гірчиці.
Понад 60% дорослих європейців мають зайву вагу або ожиріння. Але є країна, де жінки зберігають стрункість до глибокої старості - Японія. Менше 5% японок борються із надмірною вагою, і секрет цього феномену виявився простішим, ніж здається, передають Па...
Кухонна витяжка - незамінна річ у кожному домі, але з часом вона накопичує жир і пил. На щастя, очистити її можна без зайвого зусилля - достатньо кількох крапель простого засобу, передають Патріоти України. Фахівці радять регулярно протирати витяжку во...