Важко знайти кухаря, в арсеналі якого немає “секретного інгредієнта” для приготування ідеальних котлет. Дехто досягає ідеального смаку м’яса за допомогою щіпки меленої кориці. Інші мають ту ж мету, але використовують чайну ложку меду. Звісно, є господині, які готують котлети класично, обмежуючи себе фаршем, цибулею, сіллю зі спеціями, курячим яйцем і хлібом, передають Патріоти України.
Напевно, ви могли помітити, що при використанні курячих яєць котлети виходять трохи жорсткуватими. Такий результат може вийти у тому випадку, якщо ви додасте 2 яйця.
Однак приготувати пишні котлети, які не розваляться, можна й іншим способом.
Спочатку вам потрібно взяти 3 столові ложки вівсяних пластівців та замочити. Гарбуз подрібнити на тертці, віджати від надлишку вологи.
Потім ці компоненти додають у фарш.
Його потрібно ретельно перемішати до однорідного стану.
Після відправте його хвилин на 20 у холодильник і приступайте до приготування.
Котлети вийдуть ідеально пишними, соковитими та м’якими. Якщо ж ви хочете ще більше покращити смак страви, то можна додати буквально одну ложку не дуже гострої гірчиці.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...