
Багато господинь часто готують котлети, передають Патріоти України.
Враховуючи регулярність появи цієї страви на столі, багато кулінарів намагаються експериментувати, змінюючи співвідношення компонентів.
У деяких випадках нові складові, додані до котлет, справді допомагають зробити їх ще більш апетитними.
Нові смакові «нотки» з’являються за рахунок додаткових інгредієнтів, наприклад, овочів.
Є один маловідомий спосіб, що дозволяє зробити м’ясну страву соковитішою.
Такий підхід нерідко застосовували кухарі їдалень. Нині цей метод популярністю не користується, а дарма. Він дуже ефективний.
У фарш потрібно додати газовану воду. На кожні півкіло сирого м’яса повинно бути близько ста грамів газованої води.
Цей додатковий простий інгредієнт зробить котлети неймовірно соковитими. Котлети вийдуть ніжними та пористими.
Спочатку на м’ясорубці потрібно перекрутити 500 г м’яса. До фаршу слід додати нарізану цибулину та натерту морквину середнього розміру.
Далі у фарш потрібно додати сіль та спеції за смаком. Любителі можуть додавати і соєвий соус.
Обов’язковий інгредієнт – газована вода. У м’ясну основу потрібно влити 100 г цієї рідини.
У цьому випадку від додавання батона чи манки можна відмовитись. А ось трохи соди не зашкодить – вистачить однієї щіпки.
Для покращення смаку можна використовувати овочі, у тому числі й картоплю.
Приготовлений фарш повинен відпочити протягом 10-15 хвилин. Далі можна взяти сковорідку і почати смаження обвалених у панірувальних сухарях котлет.
Заварювання чаю для більшості людей - справа звична й майже автоматична. Ми кидаємо пакетик у чашку, чекаємо кілька хвилин і, не замислюючись, віджимаємо його ложкою. Цей жест здається дрібницею, на яку не варто звертати увагу, передають Патріоти Украї...
Жири необхідні організму, але не всі вони однаково корисні. Дієтолог доктор Бартек Кульчинський застерігає: деякі жирні продукти можуть підвищувати ризик діабету, серцево-судинних хвороб, ожиріння та навіть раку, передають Патріоти України. До найшкідл...