
Котлети, які ви збираєтесь готувати з курячого фаршу стануть значно смачніші, якщо додати до них додаткові інгредієнти. Томатний сік – це один із інгредієнтів для приготування котлет, передають Патріоти України.
Мало хто знає, але до котлет можна додавати не тільки батон, розмочений у молоці.
Відмінною заміною можуть стати томатна паста, вершкове масло, кабачки, терта картопля, сир, пластівці геркулеса, гарбуз.
Всі ці інгредієнти потрібні для того, щоб смак котлет став ніжнішим. Також вони допоможуть котлетам не розвалитися та не прилипнути до сковорідки.
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...