А ви це знали? Навіщо в курячий фарш додають томатний сік

Котлети, які ви збираєтесь готувати з курячого фаршу стануть значно смачніші, якщо додати до них додаткові інгредієнти. Томатний сік – це один із інгредієнтів для приготування котлет, передають Патріоти України.

Мало хто знає, але до котлет можна додавати не тільки батон, розмочений у молоці.

Подробиці

Відмінною заміною можуть стати томатна паста, вершкове масло, кабачки, терта картопля, сир, пластівці геркулеса, гарбуз.

Всі ці інгредієнти потрібні для того, щоб смак котлет став ніжнішим. Також вони допоможуть котлетам не розвалитися та не прилипнути до сковорідки.

Ось ще кілька лайфхаків, як покращити смак курячого фаршу:

  1. Подрібнюйте м’ясо на фарш для котлет не на м’ясорубці, а в блендері.
  2. Змішуйте кілька видів м’яса. Наприклад, курку та баранину.
  3. Відбийте фарш перед приготуванням котлет.
  4. Не додавайте спеції – у класичному рецепті котлет лише сіль та перець.
Джерело: ПростоВей

Не відірватися! Закусочні курячі крильця з неповторним смаком

понеділок, 28 квітень 2025, 16:15

Крильця за цим рецептом виходять апетитними та смачними. І в гарячому, і в холодному вигляді сподобаються вашій родині обо гостям. За рахунок гірчично-медового маринаду м’ясо вийде ніжним та з неповторним смаком, передають Патріоти України. М’ясо проми...

Господиням на замітку! Коли треба додавати цибулю у фарш на пельмені

понеділок, 28 квітень 2025, 12:12

М’ясна начинка у вигляді фаршу відрізняється для різних страв, хоч багато хто вважає, що фарш із м’яса на пельмені, котлети, біляші однакова. Для того, щоб пельмені були соковиті, треба додавати цибулю. Але часто це не так, передають Патріоти України. ...