А ви це знали? Навіщо в курячий фарш додають томатний сік

Котлети, які ви збираєтесь готувати з курячого фаршу стануть значно смачніші, якщо додати до них додаткові інгредієнти. Томатний сік – це один із інгредієнтів для приготування котлет, передають Патріоти України.

Мало хто знає, але до котлет можна додавати не тільки батон, розмочений у молоці.

Подробиці

Відмінною заміною можуть стати томатна паста, вершкове масло, кабачки, терта картопля, сир, пластівці геркулеса, гарбуз.

Всі ці інгредієнти потрібні для того, щоб смак котлет став ніжнішим. Також вони допоможуть котлетам не розвалитися та не прилипнути до сковорідки.

Ось ще кілька лайфхаків, як покращити смак курячого фаршу:

  1. Подрібнюйте м’ясо на фарш для котлет не на м’ясорубці, а в блендері.
  2. Змішуйте кілька видів м’яса. Наприклад, курку та баранину.
  3. Відбийте фарш перед приготуванням котлет.
  4. Не додавайте спеції – у класичному рецепті котлет лише сіль та перець.
Джерело: ПростоВей

Не робіть помилок! Чому риба виходить сухою - головні помилки господарок

неділя, 8 червень 2025, 23:10

Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...

Це може здивувати! Яку їжу не можна поєднувати з кавою і чому

неділя, 8 червень 2025, 21:28

Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...