А ви це знали? Навіщо замочувати магазинні пельмені у воді перед варінням

Китай вважається батьківщиною пельменів, і китайці кажуть: "Пельмені неважко з'їсти, але зварити їх - складно". Звичайно, навряд чи хтось стикався з проблемами під час варіння магазинних напівфабрикатів, але є кілька хитрих способів, які повинні знати господині, передають Патріоти України.

Виявляється, смак магазинних пельменів можна значно поліпшити, і ми поділимося з вами цією хитрістю. Так, перед варінням пельменів їх на три хвилини потрібно замочити в теплій воді.

В цьому випадку напівфабрикати не розваляться і з ними нічого не станеться. Попередньо замочивши пельмені, можна вирішити проблему з розвареними виробами. Також щоразу під час закипання води в каструлю з пельменями потрібно додавати склянку холодної води — це вирішить проблему, коли тісто вариться швидше начинки.

Таким чином ви досягнете ідеально зварених пельменів з готовим тістом і соковитим фаршем, який приготований рівномірно. Також пельмені будуть цілими. Перед тим, як викладати пельмені на тарілку, дайте їм підсушитися на друшляку. Без води вони краще вберуть соуси.

От у чому секрет! Які прянощі додати до смаженої картоплі, щоб зробити її смачнішою

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:14

Далеко не всі господині додають до смаженої картоплі спеції: на їх думку у страви повинен залишатися природний смак. Інші ж, навпаки, додають дуже багато приправ. Це теж не найкраще відбивається на фінальній якості смаженої картоплі, передають Патріоти...

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...