
Китай вважається батьківщиною пельменів, і китайці кажуть: "Пельмені неважко з'їсти, але зварити їх - складно". Звичайно, навряд чи хтось стикався з проблемами під час варіння магазинних напівфабрикатів, але є кілька хитрих способів, які повинні знати господині, передають Патріоти України.
Виявляється, смак магазинних пельменів можна значно поліпшити, і ми поділимося з вами цією хитрістю. Так, перед варінням пельменів їх на три хвилини потрібно замочити в теплій воді.
В цьому випадку напівфабрикати не розваляться і з ними нічого не станеться. Попередньо замочивши пельмені, можна вирішити проблему з розвареними виробами. Також щоразу під час закипання води в каструлю з пельменями потрібно додавати склянку холодної води — це вирішить проблему, коли тісто вариться швидше начинки.
Таким чином ви досягнете ідеально зварених пельменів з готовим тістом і соковитим фаршем, який приготований рівномірно. Також пельмені будуть цілими. Перед тим, як викладати пельмені на тарілку, дайте їм підсушитися на друшляку. Без води вони краще вберуть соуси.
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...
Банани вважаються одним із найкорисніших фруктів - вони швидко додають енергії, містять калій, магній і вітаміни групи В. Проте є категорії людей, яким цей продукт може зашкодити, передають Патріоти України. 1. Тим, хто має діабет Банани містять велик...