Незважаючи на те, що голубці дуже смачна й традиційна українська страва, багато господинь не береться за її приготування, тому що це відбирає багато сил й часу. Ми підготували для вас простий кулінарний лайфхак, який відчутно спростить процес приготування цієї страви, передають Патріоти України.
Зазвичай, найбільші складнощі із приготуванням голубців пов'язані з листям капусти, яке потрібно зварити заздалегіть. Досвідчені господині для полегшення роботи кладуть капусту в морозильну камеру на три дні, огорнувши перед цим качан плівкою. Перед приготуванням голубців капусту розморожують й після цього її листя стає піддатливим і м'яким.
У кого хоч раз “зривали” банки із зимовими заготовками, той не забуде про це ніколи. Добре, якщо при цьому забрудниться лише підлога. Але буває, що забруднюються стіни, стеля. Приємного мало, не кажучи вже про те, що шкода зіпсованих продуктів і даремн...
У спекотні дні ніщо не освіжає краще, ніж склянка холодного лимонаду. Замість магазинних напоїв зі штучними добавками, все більше українців обирають домашній лимонад — натуральний, ароматний і дуже простий у приготуванні, передають Патріоти України. Ін...