
Незважаючи на те, що голубці дуже смачна й традиційна українська страва, багато господинь не береться за її приготування, тому що це відбирає багато сил й часу. Ми підготували для вас простий кулінарний лайфхак, який відчутно спростить процес приготування цієї страви, передають Патріоти України.
Зазвичай, найбільші складнощі із приготуванням голубців пов'язані з листям капусти, яке потрібно зварити заздалегіть. Досвідчені господині для полегшення роботи кладуть капусту в морозильну камеру на три дні, огорнувши перед цим качан плівкою. Перед приготуванням голубців капусту розморожують й після цього її листя стає піддатливим і м'яким.
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...