А ви це знали? Названо продукти, які не можна зберігати в морозильній камері

Морозильна камера багатьма господинями використовується не завжди за прямим призначенням, передають Патріоти України.

Наприклад, дехто намагається в морозилці охолодити напої або зберігати готові страви.

Не завжди це дає очікуваний результат.

Подробиці

Експерти склали список продуктів харчування, які не варто зберігати в морозильній камері:

1.Готова їжа.

Багато хто зберігає приготовлену їжу в холодильнику, щоб збільшити термін її придатності. Однак морозилка для цього однозначно не підходить. Найкраще ставити суп та інші готові страви на нижню полицю холодильника.

2.Соус із загусником.

Будь-який продукт, у складі якого можна виявити загусник, для заморожування категорично не підходить. Він просто перестане бути придатним для вживання.

3.Фрукти.

Якщо вони рідкі, то після заморожування стануть просто несмачними занадто вологими. Те саме правило поширюється і на овочі, в яких багато води.

4.Яйця.

Сирі яйця просто не витримають “випробування холодом”, а варені стануть зовсім несмачними. Так що зберігайте яйця на полиці у холодильнику.

5.Молочні продукти.

Підходять для заморожування лише деякі види сирів (наприклад, пармезан) та вершкове масло. Решта ж втрачає свою структуру і вживати їх після такого експерименту не захочеться.

Не робіть помилок! Названо сорти капусти, які не підходять для квашення і маринування

неділя, 27 жовтень 2024, 19:04

Квашена капуста - смачна вітамінна закуска для зими, яку готують ледь не кожної осені. Проте деякі сорти капусти категорично не можна квасити або маринувати - така заготівля буде несмачною. РБК-Україна (проєкт Styler) розповідає, які сорти капусти не с...

А ви це знали? Для чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

неділя, 27 жовтень 2024, 17:07

Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України. Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та ви...