
Морква – це смачний і корисний овоч, який часто застосовується в приготуванні різних страв, передають Патріоти України.
З цієї причини господині, які часто люблять радувати близьких смачними частуваннями, вважають за краще, щоб морква завжди була в будинку, щоб додати її в засмажку, салат чи суп. Але для цього потрібно забезпечити коренеплоду правильні умови зберігання.
Потрібно враховувати, що цей овоч досить погано переносить спільне зберігання з іншими плодами. У результаті він швидше псується, в’яне. Особливо погані «відносини» у моркви з яблуками.
Пов’язано це з тим, що фрукти виділяють особливу речовину, яка погіршує смакові якості коренеплоду, що призводить до швидкого її псування. Саме тому моркву та яблука не можна тримати поруч. Бажано покласти їх якнайдалі один від одного, щоб плоди довго зберігалися і радували своїм яскравим і насиченим смаком.
Хліб - один із найпопулярніших продуктів, який є практично в кожному домі. Проте часто він черствіє вже через день або покривається цвіллю. Це трапляється не лише через якість самого виробу, а й через неправильне зберігання. Є кілька простих правил, як...
На прилавках магазинів сьогодні можна знайти десятки видів сиру - від дорогих імпортних до бюджетних українських. Але за привабливим пакуванням іноді ховається зовсім не той продукт, якого очікує покупець. Деякі види сиру насправді містять мало молочно...