А ви це знали? Поруч із яким продуктом не варто класти моркву на зберігання

Морква – це смачний і корисний овоч, який часто застосовується в приготуванні різних страв, передають Патріоти України.

З цієї причини господині, які часто люблять радувати близьких смачними частуваннями, вважають за краще, щоб морква завжди була в будинку, щоб додати її в засмажку, салат чи суп. Але для цього потрібно забезпечити коренеплоду правильні умови зберігання.

Подробиці

Потрібно враховувати, що цей овоч досить погано переносить спільне зберігання з іншими плодами. У результаті він швидше псується, в’яне. Особливо погані «відносини» у моркви з яблуками.

Пов’язано це з тим, що фрукти виділяють особливу речовину, яка погіршує смакові якості коренеплоду, що призводить до швидкого її псування. Саме тому моркву та яблука не можна тримати поруч. Бажано покласти їх якнайдалі один від одного, щоб плоди довго зберігалися і радували своїм яскравим і насиченим смаком.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

середа, 16 квітень 2025, 13:07

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши чайну заварку, передають Пат...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

середа, 16 квітень 2025, 12:05

Овочі – корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не варт...