Історія походження цього рецепту варіння м’яса невідома, і цілком можливо, що він народився в запалі відчайдушних експериментів. Але вважається, що саме цей інгредієнт дозволяє зварити і смачне м’ясо, і бульйон одночасно, що у звичайних умовах не завжди можливо. Причина у різних підходах до варіння м’яса для приготування закуски або бульйону, передають Патріоти України.
Кажуть, що цей невигадливий інгредієнт дозволяє смачно приготувати навіть найстаріший і переморожений шматок яловичини.
Ще цікаво, що бананова шкірка скорочує час приготування та покращує смакові якості готової страви.
Покладіть м’ясо в каструлю, залийте водою і додайте бананову шкірку.
Попередньо її слід вимити. Нарізати нічого не треба, тільки не забудьте видалити етикетку.
Ставимо на плиту і варимо як звичайнісіньке м’ясо, знімаючи пінку ложкою або шумівкою.
Після закипання води м’ясо буде готове за 20-30 хвилин.
Тепер можна викинути шкірку та використовувати бульйон за призначенням – додати овочі для варіння супу чи спеції.
Побоюватися, що м’ясу передадуться нотки екзотичного плоду, немає сенсу, всі аромати випаруються в окропі.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...