
Історія походження цього рецепту варіння м’яса невідома, і цілком можливо, що він народився в запалі відчайдушних експериментів. Але вважається, що саме цей інгредієнт дозволяє зварити і смачне м’ясо, і бульйон одночасно, що у звичайних умовах не завжди можливо. Причина у різних підходах до варіння м’яса для приготування закуски або бульйону, передають Патріоти України.
Кажуть, що цей невигадливий інгредієнт дозволяє смачно приготувати навіть найстаріший і переморожений шматок яловичини.
Ще цікаво, що бананова шкірка скорочує час приготування та покращує смакові якості готової страви.
Покладіть м’ясо в каструлю, залийте водою і додайте бананову шкірку.
Попередньо її слід вимити. Нарізати нічого не треба, тільки не забудьте видалити етикетку.
Ставимо на плиту і варимо як звичайнісіньке м’ясо, знімаючи пінку ложкою або шумівкою.
Після закипання води м’ясо буде готове за 20-30 хвилин.
Тепер можна викинути шкірку та використовувати бульйон за призначенням – додати овочі для варіння супу чи спеції.
Побоюватися, що м’ясу передадуться нотки екзотичного плоду, немає сенсу, всі аромати випаруються в окропі.
Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...