Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З цибулькою та часником, зеленню та з мариновами огірками – чудовий варіант вечері, передають Патріоти України.
Цей овоч потрібно попередньо замочити у воді. Мінімум на годину. Після цього картоплю потрібно промити та обсушити паперовим рушником. Мокру смажити не рекомендується.
Процедура замочування дозволяє знизити кількість швидких вуглеводів та крохмалю. Таким чином забирається зайва калорійність. Окрім того, смак смаженої картоплі стане ніжнішим. І вам дуже сподобається апетитна скоринка.
Якщо ви переживаєте за нітрати та їх кількість у овочі, під час проведення теплової обробки вони саморуйнуються. В середньому смажена картопля готується протягом 20-25 хвилин. При бажанні додати цибулю та часник – роблять це за 3-4 хвилини до кінця приготування. Смачного!
Експерти наголошують, що ми, як нація, досі споживаємо забагато червоного м’яса і замало риби. Однак саме раціон, багатий на рибу та морепродукти, характерний для регіонів з найвищою тривалістю життя., передають Патріоти України. Риба постачає організм...
Кава - улюблений ранковий напій багатьох людей. Вона заряджає енергією, покращує концентрацію та настрій, а також багата антиоксидантами. Проте її користь можна значно посилити, додавши у напій кілька спецій, передають Патріоти України. Чому варто дода...