Досить шкода, щоб пропав лаваш, який не встигли використати. Викидати цінний продукт зовсім погана ідея, а що з ним робити, знають не всі. Зупинити псування лавашу можна. І для цього потрібно просто відправити його в морозильну камеру, передають Патріоти України.
Перевірений факт: лаваш від заморожування не втрачає смакові властивості. Просто треба правильно заморожувати. Кожен лаваш треба підготувати.
Вам потрібна харчова плівка. Можна використовувати пергамент. Загорніть лаваш в рулет та відправте в морозильну камеру. При потребі його можна розморозити, а плівка чи папір захистять від запахів.
Заморожений лаваш може зберігатися від 2 до 6 місяців. Можна нарізати лаваш порційно потрібного вам розміру, що буде навіть зручніше для подальшого використання.
Розморожувати лаваш можна в мікрохвильовці. Тоді його можна розгорнути та споживати. Нехай в вашому господарстві нічого не пропадає.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...