Є люди, котрі не можуть відмовити собі в задоволенні випити чашечку кави зранку, є і ті, хто каже, що вживання кави лише шкодить нашому здоров’ю. Хто ж із них має рацію, передають Патріоти України.
Кава – універсальний продукт, ми її п’ємо, жуємо, щоб прибрати неприємний запах з рота, нюхаємо, щоб перебити інший запах, використовуємо в косметичних засобах, парфумерії та на кухні. Хтось не уявляє свого життя без кави, хтось п’є її по п’ять і більше чашок за один день, інші намагаються кинути, а хтось каже, що кава лише шкодить здоров’ю, викликаючи тахікардію, підвищення тиску і потемніння зубів. Де шукати правду?
На сторінці Health knowledge3 вийшло відео, присвячене споживанню кави та її впливу на організм, якщо пити кожного дня.
Кава – не панацея від усіх захворювань, але її розумне вживання може піти на користь вашому організму.
Кляр – рідке тісто для обсмажування дрібних порцій продуктів у олії. Правильно приготовлений кляр додасть страві соковитості та сформує при обсмажуванні неймовірно смачну та апетитну скоринку. Рецепт кляру підходить для обсмажування риби, креветок, кур...
Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...