Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають Патріоти України.
Багато хто вибирає найпростіший і найдемократичніший спосіб варіння – на підсоленій воді. Але й смак таких пельменів не буде таким яскравим та вражаючим. Навіть звичайний овочевий бульйон може перетворити страву до невпізнанності, надаючи тісту приємного відтінку смаку. А ось курячий або м’ясний бульйон перетворюють звичайні пельмені на справжній кулінарний шедевр.
Пельмені люблять наявність вільного простору під час варіння, тому не варто готувати велику порцію у маленькій каструлі. На півкіло пельменів рекомендується брати щонайменше 1,5 літрів води чи бульйону.
Спочатку в каструлю вливається необхідна кількість води чи бульйону. Після вводиться лавровий лист, прянощі та сіль. Потім треба дочекатися, коли рідина закипить. Тільки після цього можна всипати пельмені.
Цей сирник чудово пасує до великоднього столу, а також стане фаворитом на будь-якому родинному святі. У ньому поєднуються м’які бісквіти, ніжна сирна начинка, фруктове полуничне желе й вершковий пудинговий крем. Хоча сезон полуниці лише починається, ви...
Кип’ячене молоко – не лише основа для приготування різноманітних страв, а й корисний самостійний напій. Саме тому так важливо знати невеликі хитрощі, якими вміло користуються досвідчені кулінари, щоб не «запороти» процес готування, передають Патріоти У...