Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають Патріоти України.
Багато хто вибирає найпростіший і найдемократичніший спосіб варіння – на підсоленій воді. Але й смак таких пельменів не буде таким яскравим та вражаючим. Навіть звичайний овочевий бульйон може перетворити страву до невпізнанності, надаючи тісту приємного відтінку смаку. А ось курячий або м’ясний бульйон перетворюють звичайні пельмені на справжній кулінарний шедевр.
Пельмені люблять наявність вільного простору під час варіння, тому не варто готувати велику порцію у маленькій каструлі. На півкіло пельменів рекомендується брати щонайменше 1,5 літрів води чи бульйону.
Спочатку в каструлю вливається необхідна кількість води чи бульйону. Після вводиться лавровий лист, прянощі та сіль. Потім треба дочекатися, коли рідина закипить. Тільки після цього можна всипати пельмені.
У світі здорового харчування з’явився новий фаворит - ройбуш. Його все частіше називають "африканським еліксиром довголіття", і не даремно. Цей ароматний, янтарний настій не лише смачний, а й напрочуд корисний. Чим ройбуш кращий за каву і чорний чай? Р...
Помідори – це овоч, який має яскравий смак і насичений аромат, без яких важко уявити літні салати чи домашні страви. Проте багато хто звик одразу класти їх у холодильник, вважаючи, що так вони довше залишаться свіжими. Насправді це поширена помилка, як...