
Морква є одним із тих рідкісних продуктів, якому термічна обробка піде тільки на користь: овоч стане не тільки смачнішим, а й кориснішим, передають Патріоти України.
Не всі знають про те, що при дії температури концентрація поживних речовин підвищується. Також рецепти багатьох популярних салатів включають відварену моркву. Не всіх господарок влаштовує, що доводити овоч до готовності потрібно щонайменше півгодини. Тому кулінари з’ясували, що одна маленька хитрість дозволить суттєво заощадити час приготування.
Якщо ви хочете, щоб час приготування моркви скоротився, то варто використовувати невелику кількість соди. Усього однієї щіпки порошку буде цілком достатньо. Але не всі знають, що користь соди цим не обмежується.
Додавання додаткового компонента в процесі варіння також допоможе зберегти гарне забарвлення овочів. А ось на смакових якостях сода ніяк не вплине, тому її сміливо можна додавати в каструлю з морквою.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...