Іноді під час смаження різних продуктів ми стикаємося з утворенням піни з олії, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Досвідчені кулінари стверджують, якщо на сковороді не було води, такого не має бути.
Якщо ви побачили, що під час смаження олія почала пінитися, це може означати, що перед вами неякісний або протермінований продукт. Тому під час придбання олії в магазині завжди уважно дивіться на дату виготовлення.
Олія також може бути розведеною або виробник додав до продукту дуже багато води.
Пінитися може й нерафінована олія, яка загалом має таку властивість – утворювати піну, навіть якщо цей продукт якісний і непротермінований. Таку олію не варто використовувати для смаження, вона більше підходить для заправляння салатів.
Якщо з рафінованої олії з хорошим терміном придатності, яка не гірчить, починає утворюватися піна під час смаження, виправити ситуацію допоможе лише одне: вам спочатку потрібно посмажити на сухій сковороді сіль, потім висипати її та налити олію. Тоді піна не утворюватиметься.
Завдяки солі ви приберете зайву вологу, а тому смаження пройде без зайвої піни та неприємних бризок.
Кава - це не просто улюблений напій мільйонів, а й справжній джерело корисних речовин. Але чи всі види кави однаково корисні? Експерти впевнені: вибір правильного сорту та способу приготування може значно вплинути на ваше здоров’я, передають Патріоти У...
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...