Іноді під час смаження різних продуктів ми стикаємося з утворенням піни з олії, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Досвідчені кулінари стверджують, якщо на сковороді не було води, такого не має бути.
Якщо ви побачили, що під час смаження олія почала пінитися, це може означати, що перед вами неякісний або протермінований продукт. Тому під час придбання олії в магазині завжди уважно дивіться на дату виготовлення.
Олія також може бути розведеною або виробник додав до продукту дуже багато води.
Пінитися може й нерафінована олія, яка загалом має таку властивість – утворювати піну, навіть якщо цей продукт якісний і непротермінований. Таку олію не варто використовувати для смаження, вона більше підходить для заправляння салатів.
Якщо з рафінованої олії з хорошим терміном придатності, яка не гірчить, починає утворюватися піна під час смаження, виправити ситуацію допоможе лише одне: вам спочатку потрібно посмажити на сухій сковороді сіль, потім висипати її та налити олію. Тоді піна не утворюватиметься.
Завдяки солі ви приберете зайву вологу, а тому смаження пройде без зайвої піни та неприємних бризок.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...