
Якщо ви хочете приготувати по-справжньому апетитний салат, який не втратить свій смак та зовнішній вигляд після того, як 5 хвилин проведе на столі, зверніть увагу на ці дрібні нюанси, передають Патріоти України.
Незважаючи на те, що багато недосвідчених кухарів не бачать жодної різниці між тим, що слід робити спочатку – солити салат або поливати його маслом, відмінність все ж таки є.
Рослинним маслом слід заправляти салат тільки після того, як до страви додали сіль, оцет і перець, оскільки сіль не розчиняється в олії і на зубах відчуватимуться її крупинки.
Щоб не мати проблем зі шлунком й не набрати більшу кількість калорій, деякі страви краще вживати охолодженими, передають Патріоти України. Фахівці з правильного харчування наполегливо не рекомендують їсти гарячими макарони, картоплю та рис, повідомляє ...
Пончики бувають не лише солодкі, а й із сочевиці та навіть із курячої печінки. Печінкові пончики - це так смачно! А готувати їх дуже просто та легко. Напевно, такої смакоти ви ніколи не куштували. І це тим більше привід їх приготувати, передають Патріо...