
Смачні котлети можна приготувати різними способами. Деякі господині вважають, що головним інгредієнтом смачної страви є хліб, а хтось кладе манну крупу. Також соковитість котлетам можуть надати цибуля і кабачок, передають Патріоти України.
Не можна забувати і про такий інгредієнт, як сире яйце, яке користується не меншою популярністю. Однак досвідчені кулінари попереджають, що цей продукт може привести до сухості готової страви.
Однак правильна кількість цього інгредієнту не зіпсує котлети, навпаки, поліпшить результат, зробивши страву неймовірно смачною.
Для того, щоб правильно додати яйце в фарш, необхідно розділити його на білок і жовток. При цьому жовток забирається в дальній кут, адже він може стати в нагоді для приготування іншої страви.
Для приготування котлет нам необхідний саме білок. Його збиваємо до міцних піків за допомогою міксера.
Готову суміш додаємо в фарш і акуратно перемішуємо. Потім необхідно сформувати котлети, які і відправляються на розпечену сковороду для смаження. Готова страва помітно здивує домочадців завдяки своїй м'якості, соковитості і легкості. Від сухих котлет не залишиться і сліду.
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...