Смачні котлети можна приготувати різними способами. Деякі господині вважають, що головним інгредієнтом смачної страви є хліб, а хтось кладе манну крупу. Також соковитість котлетам можуть надати цибуля і кабачок, передають Патріоти України.
Не можна забувати і про такий інгредієнт, як сире яйце, яке користується не меншою популярністю. Однак досвідчені кулінари попереджають, що цей продукт може привести до сухості готової страви.
Однак правильна кількість цього інгредієнту не зіпсує котлети, навпаки, поліпшить результат, зробивши страву неймовірно смачною.
Для того, щоб правильно додати яйце в фарш, необхідно розділити його на білок і жовток. При цьому жовток забирається в дальній кут, адже він може стати в нагоді для приготування іншої страви.
Для приготування котлет нам необхідний саме білок. Його збиваємо до міцних піків за допомогою міксера.
Готову суміш додаємо в фарш і акуратно перемішуємо. Потім необхідно сформувати котлети, які і відправляються на розпечену сковороду для смаження. Готова страва помітно здивує домочадців завдяки своїй м'якості, соковитості і легкості. Від сухих котлет не залишиться і сліду.
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Але чи знаєте ви, скільки чашок кави безпечно пити щодня і коли краще її уникати? Вчені пояснюють, чому напій не варто пити у певний час дня, щоб не нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Експерти...