А ви це знали? Що треба додати в м'ясний фарш, щоб котлети були соковиті та смачні

Смачні котлети можна приготувати різними способами. Деякі господині вважають, що головним інгредієнтом смачної страви є хліб, а хтось кладе манну крупу. Також соковитість котлетам можуть надати цибуля і кабачок, передають Патріоти України.

Не можна забувати і про такий інгредієнт, як сире яйце, яке користується не меншою популярністю. Однак досвідчені кулінари попереджають, що цей продукт може привести до сухості готової страви.

Однак правильна кількість цього інгредієнту не зіпсує котлети, навпаки, поліпшить результат, зробивши страву неймовірно смачною.

Для того, щоб правильно додати яйце в фарш, необхідно розділити його на білок і жовток. При цьому жовток забирається в дальній кут, адже він може стати в нагоді для приготування іншої страви.

Для приготування котлет нам необхідний саме білок. Його збиваємо до міцних піків за допомогою міксера.

Готову суміш додаємо в фарш і акуратно перемішуємо. Потім необхідно сформувати котлети, які і відправляються на розпечену сковороду для смаження. Готова страва помітно здивує домочадців завдяки своїй м'якості, соковитості і легкості. Від сухих котлет не залишиться і сліду.

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...