А ви це знали? Шеф-кухарі розповіли, для чого вони проштрикують яєчню виделкою

Більшість людей не знають про лайфхак з яєчнею та виделкою. Але його використовують шеф-кухарі та досвідчені кулінари. Будете ви погоджуватися з метою проштрикування яєчні чи ні — ваша особиста справа, але цей лайфхак існує, передають Патріоти України.

Подробиці

При смаженні кухарі досить часто ножем або виделкою проштрикують яєчню. І в них вона смажиться досконало. Ідеальний результат, коли просмажений білок та рідкий жовток.

Якщо обережно чимось гострим штрикати білок, він буде розтікатися. В результаті він швидше буде готуватися, а жовток буде зберігатися яскравим та рідким.

Як тільки білок почне схоплюватися, можна починати проштрикувати. Місце повинно бути якнайближче до жовтка, але не задіньте його. Нехай ваша яєчня буде найсмачнішою!

Джерело: ПростоВей

Не робіть помилок! У каструлі з якого металу категорично не можна варити варення

вівторок, 15 липень 2025, 19:05

Плануєте варити варення? Оберіть правильний посуд - інакше замість корисної солодкої смакоти отримаєте отруйну суміш, передають Патріоти України. . Під час варіння фруктів виділяється кислота, яка вступає в реакцію з алюмінієм. У результаті утворюютьс...

Просто і геніально! Що робити з кавуном, щоб він ніколи не псувся

вівторок, 15 липень 2025, 17:30

Кавун - один із найулюбленіших літніх фруктів, який освіжає у спекотні дні. Але що робити, якщо залишилося багато кавуна, а з’їсти його відразу неможливо? Вихід - заморожування. Чи можна так робити, і які переваги це дає, передають Патріоти України. Чи...