Оладки - класична страва на сніданок, яку багато хто любить з дитинства. Ідеальні оладки мають приємний вершковий смак, вони пишні та в міру калорійні, зазначають Патріоти України.
Щоб збільшити свої шанси на приготуванні таких оладок, важливо знати правильні пропорції інгредієнтів. Досвідчені господині розповіли, скільки борошна та кефіру потрібно додавати у тісто.
Зберегти смак ніжних та повітряних оладок допомагає кефір. Ідеальне співвідношення борошна та кефіру 1:1. Саме за такої пропорції оладки вийдуть пишними і не розтікатимуться по сковороді.
Наприклад, на дві столові ложки борошна потрібно взяти таку ж кількість кефіру. Або якщо ви готуєте оладки на велику родину, можна взяти 200 г борошна та 200 г кефіру.
Для початку збийте кефір із яйцем і цукром. Всі інгредієнти для оладок необхідно брати кімнатної температури. В окремій ємності змішайте соду та просіяне борошно. Потім з'єднайте сухі та рідкі інгредієнти.
Консистенція тіста має нагадувати густу сметану. Смажити оладки слід на попередньо розігрітій сковороді з маслом на середньому вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Подаємо оладки зі сметаною. Смачного!
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...
Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...