Оладки - класична страва на сніданок, яку багато хто любить з дитинства. Ідеальні оладки мають приємний вершковий смак, вони пишні та в міру калорійні, зазначають Патріоти України.
Щоб збільшити свої шанси на приготуванні таких оладок, важливо знати правильні пропорції інгредієнтів. Досвідчені господині розповіли, скільки борошна та кефіру потрібно додавати у тісто.
Зберегти смак ніжних та повітряних оладок допомагає кефір. Ідеальне співвідношення борошна та кефіру 1:1. Саме за такої пропорції оладки вийдуть пишними і не розтікатимуться по сковороді.
Наприклад, на дві столові ложки борошна потрібно взяти таку ж кількість кефіру. Або якщо ви готуєте оладки на велику родину, можна взяти 200 г борошна та 200 г кефіру.
Для початку збийте кефір із яйцем і цукром. Всі інгредієнти для оладок необхідно брати кімнатної температури. В окремій ємності змішайте соду та просіяне борошно. Потім з'єднайте сухі та рідкі інгредієнти.
Консистенція тіста має нагадувати густу сметану. Смажити оладки слід на попередньо розігрітій сковороді з маслом на середньому вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Подаємо оладки зі сметаною. Смачного!
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...