А ви це знали? Скільки варити буряки на вінегрет - помилки, які роблять господині

Вінегрет займає особливе місце у меню практично кожної сім’ї. Готується страва просто. Овочі потрібно нарізати дрібними кубиками і залити олією. Однак багатьох господинь відлякує саме процес відварювання овочів. Мовляв буряки потрібно варити довго, тому багато хто відмовляється від приготування корисної страви або купляють вже готові відварені буряки, які коштують в рази дорожче, передають Патріоти України.

В середньому цей овоч потрібно варити 35-40 хвилин, а то й більше.

Однак варто пам’ятати, що більший коренеплід, він потребує більше часу на приготування. Відварювання в деяких випадках може тривати до двох годин.

Для того щоб не гаяти багато часу, можна попередньо розрізати великий овоч. Але варто пам’ятати, що в такому вигляді буряк втратить велику кількість корисних речовин.

Досвідчені кулінари також стверджують, що можна пришвидшити процес, додавши у воду 3 столові ложки олії. Це прискорить процес варіння.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Майонез в тісті для млинців творить диво з їх якістю

понеділок, 16 вересень 2024, 6:12

Млинці і борщ — ці страви в кожної господині готуються на власний розсуд та мають ознаки фірмового рецепта. Олія, борошно, молоко чи вода, сіль, сода, яйця — стандартні компоненти, з яких роблять тісто. А от майонез є досить незвичним компонентом, тому...

А ви це знали? Чи можна солити картоплю під час смаження

неділя, 15 вересень 2024, 19:05

Не у всіх господарок виходить приготувати цю популярну страву так, щоб вона стала предметом гордості, передають Патріоти України. Здавалося б, жодних складнощів виникнути не повинно: при простому наборі продуктів завжди можна порадувати близьких апетит...