А ви це знали? В який час найкраще їсти кисломолочний сир

Кисломолочний сир – корисний продукт, який є добрим джерелом корисних жирних кислот, передають Патріоти України.

Крім цього, у ньому містяться фосфор, кальцій, білки. Що стосується останніх, то в них є також амінокислоти – холін та метіонін, які здатні замінити собою будь-які інші тваринні білки.

Подробиці

Кисломолочний сир корисний для людей різного віку. Варто при цьому враховувати, що він також є тим продуктом, який часто рекомендують їсти під час різних дієт.

Проте бажано вживати кисломолочний сир у першій половині дня. Якщо встигнути з’їсти порцію сиру до 16 години, то молочний білок і цукор, який є у складі, краще засвоюється організмом.

У випадку, коли захочеться з’їсти порцію кисломолочного сиру ввечері, слід пам’ятати, що в результаті цього можуть з’явитися набряки. Це відбувається з тієї причини, що білок, що міститься в ньому, може засвоюватися і метаболізуватися як вуглевод. У цьому випадку підвищується жирова маса тіла.

Не відірватися! Як смачно приготувати курячі крильця

субота, 21 червень 2025, 17:12

Існує багато способів приготування курячих крилець. Багато що залежить від маринаду, варіантів якого теж є немало. Цей — найкрутіший. Крильця довго смажаться на низькій температурі, ніби томляться в духовці. І завдяки цьому м’ясо легко відділяється від...

А ви це знали? Зберігання зелені в банці - простий спосіб продовжити свіжість до 10 днів

субота, 21 червень 2025, 13:05

У літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише з...