
Кисломолочний сир – корисний продукт, який є добрим джерелом корисних жирних кислот, передають Патріоти України.
Крім цього, у ньому містяться фосфор, кальцій, білки. Що стосується останніх, то в них є також амінокислоти – холін та метіонін, які здатні замінити собою будь-які інші тваринні білки.
Кисломолочний сир корисний для людей різного віку. Варто при цьому враховувати, що він також є тим продуктом, який часто рекомендують їсти під час різних дієт.
Проте бажано вживати кисломолочний сир у першій половині дня. Якщо встигнути з’їсти порцію сиру до 16 години, то молочний білок і цукор, який є у складі, краще засвоюється організмом.
У випадку, коли захочеться з’їсти порцію кисломолочного сиру ввечері, слід пам’ятати, що в результаті цього можуть з’явитися набряки. Це відбувається з тієї причини, що білок, що міститься в ньому, може засвоюватися і метаболізуватися як вуглевод. У цьому випадку підвищується жирова маса тіла.
Є 5 продуктів, які ефективно знижують стрес, передають Патріоти України.
Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...