А ви це знали? В який час найкраще їсти кисломолочний сир

Кисломолочний сир – корисний продукт, який є добрим джерелом корисних жирних кислот, передають Патріоти України.

Крім цього, у ньому містяться фосфор, кальцій, білки. Що стосується останніх, то в них є також амінокислоти – холін та метіонін, які здатні замінити собою будь-які інші тваринні білки.

Подробиці

Кисломолочний сир корисний для людей різного віку. Варто при цьому враховувати, що він також є тим продуктом, який часто рекомендують їсти під час різних дієт.

Проте бажано вживати кисломолочний сир у першій половині дня. Якщо встигнути з’їсти порцію сиру до 16 години, то молочний білок і цукор, який є у складі, краще засвоюється організмом.

У випадку, коли захочеться з’їсти порцію кисломолочного сиру ввечері, слід пам’ятати, що в результаті цього можуть з’явитися набряки. Це відбувається з тієї причини, що білок, що міститься в ньому, може засвоюватися і метаболізуватися як вуглевод. У цьому випадку підвищується жирова маса тіла.

Ви їсте сир неправильно - уникайте цих комбінацій

субота, 25 жовтень 2025, 17:15

Кисломолочний сир - корисний і поживний продукт, багатий на білок і кальцій. Проте деякі комбінації можуть негативно впливати на травлення та загальний стан організму, передають Патріоти України. Три продукти, які не можна поєднувати з кисломолочним си...

Є перевірений метод! Горох розвариться за лічені хвилини - секрет для господинь

субота, 25 жовтень 2025, 11:22

Страви з горохом є дуже популярними в Україні. Щоб суттєво скоротити час варіння гороху (до 10−15 хвилин), його необхідно правильно підготувати, уникаючи двох поширених помилок: недостатнього промивання та замочування у холодній воді, пише ТСН, передаю...