Кулінарні правила існують не просто так, бо їх придумав якийсь шеф-кухар. Вони допомагають правильно та смачно готувати продукти, передають Патріоти України.
Давайте розглянемо приклад на основі картоплі. Її часто готує більшість людей, але частина з них не знає правильного моменту для використання солі. А він є. Варена картопля — проста страва. І сіллю її можна як покращити, так і зіпсувати.
Шеф-кухарі не рекомендують класти сіль в холодну воду. Вона не розчиняється, а от картоплі шкодить. Вона може розваритись. Норма солі складає приблизно 0,5 ч.л. на 1 л води.
Дотримуйтесь кулінарних правил та соліть картоплю після закипання води. Якщо цей момент пропустили, тоді покладіть через 5 хвилин.
Ось і всі хитрощі, секрети та правила. Нічого складного. На перший погляд здається, що все це банально та зрозуміло, а по факту впливає на результат. Спробуйте та переконайтесь.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...