Кулінарні правила існують не просто так, бо їх придумав якийсь шеф-кухар. Вони допомагають правильно та смачно готувати продукти, передають Патріоти України.
Давайте розглянемо приклад на основі картоплі. Її часто готує більшість людей, але частина з них не знає правильного моменту для використання солі. А він є. Варена картопля — проста страва. І сіллю її можна як покращити, так і зіпсувати.
Шеф-кухарі не рекомендують класти сіль в холодну воду. Вона не розчиняється, а от картоплі шкодить. Вона може розваритись. Норма солі складає приблизно 0,5 ч.л. на 1 л води.
Дотримуйтесь кулінарних правил та соліть картоплю після закипання води. Якщо цей момент пропустили, тоді покладіть через 5 хвилин.
Ось і всі хитрощі, секрети та правила. Нічого складного. На перший погляд здається, що все це банально та зрозуміло, а по факту впливає на результат. Спробуйте та переконайтесь.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...