А ви це знали? З якою метою макарони обсмажують перед приготуванням

Якщо почитати інструкцію з приготування макаронів, там не буде рядка про смаження. Просто треба залити водою, посолити та відварити протягом певної кількості хвилин. В кулінарії є практика попереднього обсмажування. Поговоримо про це детальніше, передають Патріоти України.

Подробиці

Макарони з твердих сортів пшениці найкращі в плані якості. Вони тримають форму, не розварюються. Але не всі саме такі. Дешевші можуть злипатися та утворювати одну велику макаронну грудку, а не апетитний гарнір.

І саме в таких випадках, коли ви розумієте, що якість макаронних виробів може підвести, їх краще обсмажити на сухій сковороді. Прогрійте їх добре протягом 1-2 хвилин, а потім вже відправляйте їх в каструлю з водою та варіть.

Аналогічна мотивація обсмажити макарони в процесі приготування перших страв. В супі макарони теж розварюються та дають каламутний колір. Щоб цього не було, обсмажте також на сухій сковороді, а потім відправляйте доварюватися в суп. Смачного!

Оцінять всі! Як приготувати апетитні котлети з цвітної капусти та сиру без смаження

вівторок, 12 листопад 2024, 23:10

Не треба думати, що котлети смачні виключні з м’яса. Овочеві також вміють здивувати смаком. Пропонуємо і вам спробувати цю смакоту. Навіть діти скажуть, що вони хочуть добавки, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Цвітн...

Це може здивувати! Що буде з організмом, якщо їсти рибу щодня

вівторок, 12 листопад 2024, 22:10

До складу риби входить Омега-3, яка допомагає мозку боротися з пошкодженнями та має протизапальну дію. Читайте в матеріалі ТСН.ua про користь риби і чому варто їсти її щодня, передають Патріоти України. Видання eatthis повідомляє, якщо щодня споживати ...