Апетитна, ситна та пікантна: Готуємо домашню ковбасу, від якої не відірватися

Домашня ковбаса завжди буде центром уваги всіх гостей на святковому столі. А під час відпочинку на природі з друзями - чудовою альтернативою шашлику. Кулінарка Лариса Павлюк з Києва радить приготувати домашню ковбасу за її перевіреним рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти

1 кг свинини

0,5 кг яловичини

0,5 кг курячого філе

4 ч. ложки солі

1−2 ст. ложки приправи до ковбаси або м'яса

1 ч. ложка меленого перцю

5 зуб. часнику

250 мл холодної води

0,5 ч. ложка меленого мускатного горіха

Приготування

М'ясо перекрутити на м'ясорубку на спеціальну сіточку, де є 4 отвори. Але можна й нарізати кубиками, за вашим бажанням. Додати всі спеції, воду та гарно вимішати.

Залишити на 20 хвилин і начинити кишки м'ясом за допомогою м'ясорубки та насадки для ковбаси. Гарно проколоти голкою у багатьох місцях. Далі кладемо ковбасу в кип'ячу воду, яка ледь булькає, і варимо 10 хвилин. Обережно витягаємо й печемо ще у духовці, або готуємо на пательні, додавши трохи олії, під закритою кришкою до готовності на середньому вогні.

Треба всього чотири інгредієнти! Як приготувати домашній сир

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:12

Приготувати домашній сир вдома зможе кожна господиня. Це зовсім не складно. Всього 4 інгредієнти та 15 хв вашого часу - і на вашому столі буде ніжний і щільний сир, передають Патріоти України. Ось ці 4 інгредієнти:Молоко – 1 літрСіль – 1 ст. л.Яйця – 3...

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....