Апетитна, ситна та пікантна: Готуємо домашню ковбасу, від якої не відірватися

Домашня ковбаса завжди буде центром уваги всіх гостей на святковому столі. А під час відпочинку на природі з друзями - чудовою альтернативою шашлику. Кулінарка Лариса Павлюк з Києва радить приготувати домашню ковбасу за її перевіреним рецептом, передають Патріоти України.

Інгредієнти

1 кг свинини

0,5 кг яловичини

0,5 кг курячого філе

4 ч. ложки солі

1−2 ст. ложки приправи до ковбаси або м'яса

1 ч. ложка меленого перцю

5 зуб. часнику

250 мл холодної води

0,5 ч. ложка меленого мускатного горіха

Приготування

М'ясо перекрутити на м'ясорубку на спеціальну сіточку, де є 4 отвори. Але можна й нарізати кубиками, за вашим бажанням. Додати всі спеції, воду та гарно вимішати.

Залишити на 20 хвилин і начинити кишки м'ясом за допомогою м'ясорубки та насадки для ковбаси. Гарно проколоти голкою у багатьох місцях. Далі кладемо ковбасу в кип'ячу воду, яка ледь булькає, і варимо 10 хвилин. Обережно витягаємо й печемо ще у духовці, або готуємо на пательні, додавши трохи олії, під закритою кришкою до готовності на середньому вогні.

"Павуки в банці": Як насправді було ліквідовано ватажка "ЛНР" Анащенка і чому версія генерала Кривоноса - міф

середа, 5 жовтень 2022, 23:32

Попри результативний характер операцій ГІ "Права Справа", змушений констатувати, що робота місцевих сил спротиву не знайшли належної підтримки з боку ССО. Проте результати цих операцій активно лунають у медіапросторі як власні здобутки українських спецслу

Окупанти укріплюють оборону у Запорізькій області: перекидають війська та активізують ракетні удари

середа, 5 жовтень 2022, 23:23

Намагання росіян розширити межі окупації вкотре доводять, що метою путіна і його поплічників є загарбання всієї України. Зведення Генерального штабу ЗСУ останнього тижня, на жаль, не обходяться без повідомлень про ракетні обстріли Запоріжжя. Як свідчит...