
Унікальність цього способу приготування полягає в простоті і швидкості. На активне приготування піде від сили 10 хвилин, а з усім іншим з успіхом впорається духовка, передають Патріоти України.
Рецепт універсальний: таке м'ясо можна подати на додаток до гарніру або як самостійну страву, приємно здивувати швидкістю приготування можна як домашніх, так і гостей. Зручно і те, що м'ясо таким способом легко приготувати на будь-яку кількість порцій, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
Приготування:
Робимо глибокі надрізи в м'ясі з обох сторін. Солимо, перчимо, за бажанням додаємо інші спеції. Нарізаємо цибулю півкільцями і рівномірно викладаємо на дно ємності для запікання. Викладаємо м'ясо в один ряд на цибульну подушку.
На крупній тертці натираємо сир і яйця в рівній кількості, заправляємо майонезом, при необхідності досолюємо, а потім перемішуємо. Викладаємо сирну масу зверху на м'ясо рівномірним шаром і відправляємо в розігріту до 180 С духовку на 30 хвилин. Далі залишається тільки дістати м'ясо і подати до столу. Більш докладний рецепт у відео нижче:
Здавалося б, варіння яєць - одна з найпростіших кулінарних задач. Проте навіть тут виникають суперечки: одні кладуть яйця в холодну воду, інші - у киплячу. Та насправді, від цього залежить не лише зручність очищення шкаралупи, а й текстура білка та жов...
Сирники здаються простою стравою, але на практиці часто виходять далекими від ідеалу. Вони можуть розтікатися на сковорідці, підгоряти зовні й залишатися сирими всередині. Найчастіше проблема не в рецепті, а в дрібних помилках під час приготування. Сам...