Апетитне і з рум'яною сирною скоринкою! Експрес-метод приготування м'яса - рецепт на всі випадки життя

Унікальність цього способу приготування полягає в простоті і швидкості. На активне приготування піде від сили 10 хвилин, а з усім іншим з успіхом впорається духовка, передають Патріоти України.

Рецепт універсальний: таке м'ясо можна подати на додаток до гарніру або як самостійну страву, приємно здивувати швидкістю приготування можна як домашніх, так і гостей. Зручно і те, що м'ясо таким способом легко приготувати на будь-яку кількість порцій, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • свинина — 4 стейки;
  • варені яйця — 2 шт;
  • твердий сир — 100 гр;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт;
  • майонез — 3 ст.л;
  • сіль, перець
  • інші приправи і спеції — за бажанням

Приготування:

Робимо глибокі надрізи в м'ясі з обох сторін. Солимо, перчимо, за бажанням додаємо інші спеції. Нарізаємо цибулю півкільцями і рівномірно викладаємо на дно ємності для запікання. Викладаємо м'ясо в один ряд на цибульну подушку.

На крупній тертці натираємо сир і яйця в рівній кількості, заправляємо майонезом, при необхідності досолюємо, а потім перемішуємо. Викладаємо сирну масу зверху на м'ясо рівномірним шаром і відправляємо в розігріту до 180 С духовку на 30 хвилин. Далі залишається тільки дістати м'ясо і подати до столу. Більш докладний рецепт у відео нижче:

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...