Українські господині знають масу рецептів страв з картоплі. На сайті «Телеграф» розповіли, як приготувати картопляні зрази, які виходять дуже ситними та смачними, передають Патріоти України.
Картопляні зрази з грибами
Продукти
Для картопляного тіста:
5−7 середніх картоплин;
1 яйце;
щіпка солі, мелений чорний перець — до смаку;
4 столові ложки борошна + на обвалення.
Для грибної начинки:
150 г свіжих печериць;
1 невелика цибулина;
сіль перець;
олія для обсмажування.
Приготування:
Картоплю відварити до м'якості та зробити пюре.
У пюре додати яйце, борошно, сіль, перець й все ретельно перемішати.
Цибулю очистити, дрібно нарізати та обсмажити на олії.
Гриби помити, нарізати пластинками й додати до цибулі.
Картопляне тісто скачати у ковбаску та нарізати на рівні шматочки.
З кожного шматочка зробити коржик, у середину покласти грибну начинку й заліпити. Закриті картопляні зрази смажити на сковороді з розігрітою олією.
Подавати картопляні зрази з грибами потрібно гарячими, поливаючи сметаною.
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...