Апетитний перекус у школу чи на роботу: Рецепт оригінальних оладок зі смаком піци

Такі оладки-піци можна приготувати за кілька хвилин із будь-яких інгредієнтів. Додали в тісто все, що знайшли в холодильнику, – і на сковорідку, радять Патріоти України.

Рецепт особливої мініпіци

Час: 30 хвилин
Порцій: 2

Інгредієнти:

  • 50 г кукурудзяного або пшеничного борошна;
  • 2 маленьких яйця;
  • 100 г грецького йогурту;
  • 60 г помідорів;
  • 20 г сиру;
  • ½ болгарського перцю;
  • жменька чорних оливок;
  • 30 грам індичої або курячої шинки;
  • 5 г оливкової олії;
  • ½ ч. л. розпушувача;
  • дрібка солі.

Приготування:

  1. Збийте яйця на піну й змішайте з йогуртом.
  2. Додайте до суміші борошно, приправи, сіль та розпушувач.
  3. Перемішайте всі інгредієнти до однорідності.
  4. На дрібні кубики подрібнити помідор, перець, оливки, шинку та натерти сир. Додайте їх до маси.
  5. Змастіть сковороду олією.
  6. Обсмажте мініпіци на повільному вогні з обох боків. Як стануть золотаво-коричневими – вони готові.
  7. Зверху за бажанням можна притрусити сиром.
Джерело: 24 канал

А ви це знали? Для чого господині додають цукор у фарш

неділя, 27 квітень 2025, 12:15

Господині з досвідом додають цукор у низку не солодких страв. На відміну від солі, перцю чи інших прянощів цукор викликає здивування у багатьох, адже він, на перший погляд, не поєднується зі стравами, де м’ясо, овочі тощо, передають Патріоти України. У...

Лише спробуйте! Що додати в кляр для відбивних, щоб м’ясо вийшло ніжніше і соковитіше

неділя, 27 квітень 2025, 11:10

Відбивні прийнято готувати з якісного шматка свинячого м’яса, щоб страва вийшла смачною та ароматною. Також важливо досягти потрібного рівня соковитості, тому що “гумові” відбивні ніхто не буде їсти, передають Патріоти України. Як правило, переважно го...