Апетитний пиріг з шинкою і сиром - від такої порції смакоти ніхто не відмовиться

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного пирога для різноманіття вашого повсякденного меню, передають Патріоти України.

Перевага цієї відмінної випічки в тому, що вона швидко готується. Знадобляться вам прості і доступні інгредієнти. Домочадці зметуть все до останньої крихти. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти:

  • 1 яйце
  • 125 мл кефіру
  • 0,3 чайної ложки солі
  • 0,3 чайної ложки соди
  • 70 гр борошна
  • 100 гр шинки
  • 70 гр твердого сиру
  • зелень за смаком

Починаємо процес:

  1. В першу чергу в окрему ємність відправляємо яйце і вливаємо кефір. Вінчиком збиваємо і додаємо сіль з содою.
  2. Після чого насипаємо борошно і замішуємо однорідне тісто.
  3. Тепер маленькими кубиками нарізаємо шинку.
  4. Використовуючи тертку, натираємо на середній фракції твердий сир.
  5. Перекладаємо підготовлені інгредієнти в тісто і додаємо дрібно нарізану зелень.
  6. Добре все перемішуємо і викладаємо у форму. Якщо у вас силіконова, то попередньо змащувати її не треба.
  7. Відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів, на півгодини.
  8. Після закінчення потрібного часу пиріг готовий. Даємо йому трохи охолонути і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Як обманюють покупців: ТОП-5 домашніх лайхфахів, що викриють ненатуральне молоко

четвер, 4 грудень 2025, 10:42

На тлі змін на світових ринках в Україні знижуються ціни на молоко та молочні продукти. Але разом із цим у покупців зростає тривога: чи справді продукт, що продається під виглядом натурального, є таким насправді? Перевірити молоко можна навіть удома — ...

Ви могли це знати! Чому не можна викладати щойно зварені яйця у холодну воду

четвер, 4 грудень 2025, 7:45

Після варіння яєць багато хто звик одразу ставити каструлю під холодну воду, вважаючи це найшвидшим способом охолодження. Метод здається простим, але саме він часто псує смак і структуру продукту. Щоб варені яйця залишалися ніжними, еластичними та рівн...