Апетитний пиріг з шинкою і сиром - від такої порції смакоти ніхто не відмовиться

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного пирога для різноманіття вашого повсякденного меню, передають Патріоти України.

Перевага цієї відмінної випічки в тому, що вона швидко готується. Знадобляться вам прості і доступні інгредієнти. Домочадці зметуть все до останньої крихти. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти:

  • 1 яйце
  • 125 мл кефіру
  • 0,3 чайної ложки солі
  • 0,3 чайної ложки соди
  • 70 гр борошна
  • 100 гр шинки
  • 70 гр твердого сиру
  • зелень за смаком

Починаємо процес:

  1. В першу чергу в окрему ємність відправляємо яйце і вливаємо кефір. Вінчиком збиваємо і додаємо сіль з содою.
  2. Після чого насипаємо борошно і замішуємо однорідне тісто.
  3. Тепер маленькими кубиками нарізаємо шинку.
  4. Використовуючи тертку, натираємо на середній фракції твердий сир.
  5. Перекладаємо підготовлені інгредієнти в тісто і додаємо дрібно нарізану зелень.
  6. Добре все перемішуємо і викладаємо у форму. Якщо у вас силіконова, то попередньо змащувати її не треба.
  7. Відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів, на півгодини.
  8. Після закінчення потрібного часу пиріг готовий. Даємо йому трохи охолонути і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Щоб не розізлити Вогняного Коня! Ось що не можна ставити на новорічний стіл

неділя, 21 грудень 2025, 13:10

Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...

Варто знати! Скільки може зберігатись кутя і чи можна її викидати

неділя, 21 грудень 2025, 12:30

Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...