Аромат домашньої випічки: Булочки з сиром у вигляді кісок: Як приготувати смаколик для ранкових чаювань

булочка з сиром

Аромат свіжої домашньої випічки вабить усіх, навіть сусідів. Булочки-кіски з сиром готувати не складно та не довго. Порадувати своїх близьких смачною запашною випічкою радить фудблогерка Наталя Геряк.

Тісто:

600 г борошна

40 г свіжих дріжджів

2 яйця

100 г цукру

250 мл теплого молока

100 г розтопленого вершкового масла

Начинка:

500 г домашнього сиру

1 ст. л. сметани

2 жовтки

60 г цукру

Приготування

У молоці розчинити дріжджі, відставити на 15 хвилин. Далі додати решту складових, замісити м'яке тісто. Накрити рушником та залишити на 2 години.

У цей час готуємо начинку. Для цього потрібно усе збити блендером. Опісля тісто розкачати, виложити начинку, розрізати уздовж, скрутити завитки. Поскладати кіски на деко, накрити рушником, дати підрости. Вийдуть достатньо великі кіски, можна тісто розділити, щоб були менші булочки. Або сформувати за власним бажанням. Випікати за температури 180° С близько 25−30 хвилин.

30 грамiв горіхів творять дива: Чим корисний для організму цей дивовижний продукт

неділя, 1 жовтень 2023, 17:44

Горіхи - надзвичайно корисний для організму продукт, особливо волоські, як найпоширеніші в наших краях. Щоправда, багато їсти їх не слiд через велику калорійність - 30 грам цілком достатньо, радить кардіолог Наталія Циганкова, передають Патріоти Україн...

Чому квашена капуста стає м’якою і слизькою: Названо три помилки, яких не можна допускати

неділя, 1 жовтень 2023, 9:50

Квашена капуста - це не лише смачна, але й корисна страва. Квасять її переважно з додаванням моркви та розсолу. Однак, нерідко буває так, що у процесі зберігання страва стає м’якою та слизькою. Виявляється, що помилки припустилися ще на етапі готування...