Аромат домашньої випічки: Булочки з сиром у вигляді кісок: Як приготувати смаколик для ранкових чаювань

булочка з сиром

Аромат свіжої домашньої випічки вабить усіх, навіть сусідів. Булочки-кіски з сиром готувати не складно та не довго. Порадувати своїх близьких смачною запашною випічкою радить фудблогерка Наталя Геряк.

Тісто:

600 г борошна

40 г свіжих дріжджів

2 яйця

100 г цукру

250 мл теплого молока

100 г розтопленого вершкового масла

Начинка:

500 г домашнього сиру

1 ст. л. сметани

2 жовтки

60 г цукру

Приготування

У молоці розчинити дріжджі, відставити на 15 хвилин. Далі додати решту складових, замісити м'яке тісто. Накрити рушником та залишити на 2 години.

У цей час готуємо начинку. Для цього потрібно усе збити блендером. Опісля тісто розкачати, виложити начинку, розрізати уздовж, скрутити завитки. Поскладати кіски на деко, накрити рушником, дати підрости. Вийдуть достатньо великі кіски, можна тісто розділити, щоб були менші булочки. Або сформувати за власним бажанням. Випікати за температури 180° С близько 25−30 хвилин.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...