Ароматна картопля в клярі - цікавий рецепт смаженої страви

Якими б дослідження не балувала господиня свою сім’ю, найпростішим і бажаним варіантом залишається смажена картопля. При цьому варіантів її приготування безліч, зазначають Патріоти України.

Під час смаження господині додають гриби, куряче філе, зелень і навіть солодкий перець. Однак способів смаження також буває достатньо.

Ось, до речі, один з цікавих.

Інгредієнти

  • Картопля – 1,5 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 1,5 ст. л.
  • Пшеничне борошно – 1,5 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Кріп – 10 г
  • Соняшникова олія за смаком

Як приготувати ароматну картоплю в клярі

Дрібну картоплю очистіть, промийте під проточною водою і відваріть до готовності в підсоленій воді. Тим часом в глибокій ємності змішайте яйця зі сметаною.

До цієї суміші додайте сіль і паприку, дрібно різаний кріп. Перемішайте все виделкою, додайте борошно. Вимішуйте тісто до консистенції густої сметани.

На сковороді розігрійте достатню кількість олії. Відварену і трохи охолонувшу картоплю умочіть в тісто, по черзі викладіть на сковороду.

У процесі смаження перевертайте картоплю з боку на бік. На ній повинна утворитися золотава скоринка. Готову страву викласти на тарілку, подавайте теплою.

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...

От у чому секрет! Які прянощі додати до смаженої картоплі, щоб зробити її смачнішою

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:14

Далеко не всі господині додають до смаженої картоплі спеції: на їх думку у страви повинен залишатися природний смак. Інші ж, навпаки, додають дуже багато приправ. Це теж не найкраще відбивається на фінальній якості смаженої картоплі, передають Патріоти...