
Є багато цікавих рецептів кураб’є. Пісне печиво Кураб’є по-грецьки виходять розсипчастим. Лежати воно може довго – адже немає ні масла, ні молока, ні яєць, тобто псуватися тут нічому. Начиняти його можна також горіхами або родзинками. Однак, навряд чи ваші домашні довго будуть дивитися на таку красу і смакоту, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
- 1 стакан (250 мл) оливкової олії,
- 1/2 склянки вина (у мене було червоне напівсолодке),
- 6 ст.л. цукру,
- цедра одного лимона,
- 500 г борошна з розпушувачем,
- 1 ч.л. кориці,
- 1 ванільний цукор,
- кілька штук лукума для начинки,
- цукрова пудра.
Приготування:
- В окремо миску просіяти борошно.
- В іншій мисці змішати масло, вино, цедру лимона, цукор та корицю.
- Потім поступово засипати борошно і замісити м’яке і податливе тісто (при необхідності можна підсипати трохи борошна). Тісто має добре лепитися.
- Якщо лукум великий – то порізати його шматочками. Якщо лукумчики маленькі, то можна і не різати.
- З кульки тіста, розміром з дрібне яйце, зробити коржик, завернути шматочок лукума і знову скатати в кульку.
- Викласти на деко на лист пекарської папери, змащеної олією.
- Випікати пісне печиво кураб’є в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин. Печиво має зарум’яниться, але не сильно.
- Готове печиво трохи охолодити, а потім обваляти у цукровій пудрі. В пакетик насипати трохи цукрової пудри і пакетик ванільного цукру, скласти туди 3-4 печива і ніжно потрясти, щоб печиво не розсипалось. Ось і аромат справжнього свята!
Цей торт дуже вологий, а рецепт швидкий та неймовірно легкий! Рецепт вологого бісквіта:. цукор 150 гр. молоко 130 гр (тепле). рослинна олія 75 гр. 1 яйце . дрібка солі. ванільний цукор 5 гр. борошно 180 гр (в/г). сода 4 гр. розпушувач 4 гр. какао 40 гр...
Найшвидший рецепт приготування глазурі до великодньої пасочки, передають Патріоти України. Швидка глазур, приготована за цим рецептом виходить дуже красивої глянцевої текстури. До того ж на ній прекрасно тримається будь-яка кондитерська посипка. А післ...